- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi caninfistigi
-
Simdilik mahkeme durdurdu. Orda burda yuruyusler yapiliyor. Hatta buradaki Turkler beni de cagirdi ama ben o aksam calisiyordum. Piyasalar allak bullak oldu, dolar tum dunyada hatri sayilir sekilde dustu. Gerci Trump bir yandan da "guclu dolar istemiyoruz", "euro cok ucuz" filan gibi laflar da ediyor. Iran'la ipler gerildi. Ortama guvensizlikten altin fiyatlari uctu. Ortalik karisik yani..Saraylim ne oluyor oralarda?
Simdilik mahkeme durdurdu. Orda burda yuruyusler yapiliyor. Hatta buradaki Turkler beni de cagirdi ama ben o aksam calisiyordum. Piyasalar allak bullak oldu, dolar tum dunyada hatri sayilir sekilde dustu. Gerci Trump bir yandan da "guclu dolar istemiyoruz", "euro cok ucuz" filan gibi laflar da ediyor. Iran'la ipler gerildi. Ortama guvensizlikten altin fiyatlari uctu. Ortalik karisik yani..
Sen de mi dolara bulastin yoksa?Ahahahha itiraf ediyorum dolar düştüye kadar uyanmadım :)
Sen de mi dolara bulastin yoksa?
Hayırdır sana birşey mi hatırlattı; bir durumumu çağrıştırdı?Ben bunu ilk duyduğumda zaytung haberi sanmıştım
Hahaha evet herkesin aklına aynı şey geliyorHayırdır sana birşey mi hatırlattı; bir durumumu çağrıştırdı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?