Donald Trump, Beyaz Saray'da şeriflerle toplantı yapacak!

caninfistigi

Süper Fantastik Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
10.737
18.139
298
ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da bir grup şerifi ağırlamaya hazırlanıyor. Trump'ın kendisine yakın görüşteki şeriflere davet yolladığı ve bu isimlerle göçmen yasağı ve Meksika sınırına örülmesi planlanan duvarı tartışacağı iddia edildi.

Huffington Post'un haberine göre, Beyaz Saray'daki toplantıya katılacak şerifler, daha önce Trump'a desteğini sesli olarak dile getirmiş isimlerden seçildi.

Daha önce 'Müslüman teröristlerin Meksika sınırından ülkeye giriyor' diyen Wyoming şerifi, Trump'a hayran olduğunu açıkça söyleyen Teksas şerifi ve Trump'ın göreve gelmesini 'vatanseverlik baharı' olarak niteleyen Milwaukee şerifinin toplantıya katılacak isimlerden bazıları olacağı belirtildi.

Öncelikli olarak göçmenlik konusunun ele alınacağı toplantıda, Trump'ın ekibinin federal sınırdışı yasalarını uygulamayarak göçmenleri göndermeyen yerel yönetimlerin cezalandırılmasını gündeme getirmesi beklenirken, şerifler ise federal güvenlik güçlerinin yerel yönetimlere askeri destek sağlamasını talep edecek.

http://www.haberturk.com/dunya/haber/1382274-donald-trump-beyaz-sarayda-seriflerle-toplanti-yapacak

amerikan halkı Türk halkına benzer azıcık, popülist politikalar cezbeder onları, hele vergi düzenlemesi ile ilgili vaadler oldukça can alıcıdır muhafazakar kanatta. Ama benim anlamadığım bır şey var, Türkiye'de herkes suriyelilerden yakınıyor ama Trump u eleştiriyor öte yandan, bir yaman çelişki. Adam ülkesine yasadışı göçmen almak zorunda değil ki , bir çok Müslüman ülkeye, İsrail vatandaşı yahudi girmesi yasak, almıyorlar ülkeye. Trump un yaptığı doğrumu tabıkı değil ama toplumun beyaz alt gelir grubunda bu politikasının karşılığı var.

Simdilik mahkeme durdurdu. Orda burda yuruyusler yapiliyor. Hatta buradaki Turkler beni de cagirdi ama ben o aksam calisiyordum. Piyasalar allak bullak oldu, dolar tum dunyada hatri sayilir sekilde dustu. Gerci Trump bir yandan da "guclu dolar istemiyoruz", "euro cok ucuz" filan gibi laflar da ediyor. Iran'la ipler gerildi. Ortama guvensizlikten altin fiyatlari uctu. Ortalik karisik yani..

Ahahahha itiraf ediyorum dolar düştüye kadar uyanmadım :)

Hayırdır sana birşey mi hatırlattı; bir durumumu çağrıştırdı?
Hahaha evet herkesin aklına aynı şey geliyor
Geçenlerde de kararnamesi mahkeme tarafından askıya alınınca trump cumhurbaşkanlığı sistemini düşünmeye başladı diye bir haber vardı, bunu da öyle bişey sandım
Şimdi de mavi ekose ceket hediye edildi diye haber yapmışlar
Çok okuyorum orayı biraz azaltayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…