domuz gribinden ilk kaybımızı verdik.. :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EcinniliBarones

Ziyaretçi
arkadaşlar domuz gribi neticesinde ülkemizde ilk vatandaşımızı kaybettik. kimliği açıklanmayan 29 yaşındaki vatandaşımıza allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum..mafoldumben

ANKARA - Sağlık Bakanlığı, bugün akşam saatlerinde Ankara'da bir kişinin, H1N1 virüsünden hayatını kaybettiğini bildirdi.
Bakanlık, bu kişinin Türkiye'de H1N1 virüsünden hayatını kaybeden ilk kişi olduğunu açıkladı.

Sağlık Bakanlığı'nda yapılan yazılı açıklamada, hayatını kaybeden kişinin 29 yaşında olduğu ve zatürre nedeniyle ismi verilmeyen bir hastanede tedavi gördüğü belirtildi.

Bu kişinin, ani gelişen solunum yetmezliği nedeniye yaşamını yitirdiği, alınan numunelerde H1N1 virüsüne rastlandığı vurgulandı.

Bakanlık, Bugün saat 20.00 itibariyle de ülkedeki vaka saysının 958 olduğunu açıkladı.

Bakanlığın açıklamasında, domuz gribi nedeniyle bugüne kadar duyurulan önlemlere bir kez daha vurgu yapıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
allahım sen koru evet haberde gördüm şimdi.ankaradaymış.rabbim ailesine sabır versin.allah rahmet eylesin

Bu çok kötü bir haber. İnşallah başka kayıplar vermeyiz...:delphin:
Allah ailesine sabır versin, mekanı cennet olsun inşallah.

şuanda herkesin psikolojisi bozuk durumda. azcık ateşi çıkan hastaneye koşuyo domuz gribi mi oldum diye. aşılar desen birisi iyi diyo birisi olmaz vurulmayın. neye inanacağımızı şaşırdık. inşallah başka kayıplar vermeyiz.

hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.

arkadaşlar bu domuz gribi olayı çok abartıldı.zaten dünyada normal gripten yılda 12000 kişi ölüyor bu sayı ülkemize de ciddi oranda yansıyor.yani domuz gribi de normal griplerden farksız antibiyotikle ilaçla tedavisi yapılıyor.Tabiki 29 yaşında gencecik bir insanın ölümü çok üzücü.ateş düştüğü yeri yakar.Allah gani gani rahmet eylesin.ama ülkemizde giripten ölümler azımsanmayacak kadar çoktu zaten.yani yeni bir olay değil.sadece gündemde olmasından dolayı millet dehşete kapılıyor.

Sevgilim de kardeşim de Ankara'da yaşıyo çok korkuyorum onlara bişey olacak diye
Allah rahmet eylesin diyorum yakınlarına da sabırlar diliyorum
ınşallah başka kayıp vermeyiz

off Allah sabırlar versin çok üzücü bir durum umarım salgın yaygınlaşmaz çok korkuyorum

Allah rahmet eylesın ve tez zamanda bu hastalıgı da hastalık söylentılerını de üzerimizden alsın götürsün inşallah daha baska kayıplarımız olmaz

Back