• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Domuz gribi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Minikkuala

bekleme gelmeyecek
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
2.336
2.707
63
Hanımlar bebeğim yedi buçuk aylık dün gece çok ateşlendi ve öksürük şikayetiyle acile gittik ateşini düşürdüler sabah hemen kendi çocuk doktoruna götürdük salgın var dedi domuz gribi geçen senelerde ki adı aynı virüs ama sen final enfeksiyon gibi düşün dedi burnundan sümük alarak tahlil yapıldı bugün ve test pozitif yani domuz gribi çıktı doktorumuz korkmamam gerektiğini söyledi ateşin 40 ları bile bulabileceğini mama yemek istemeyeceğini eğer hiç bişey yemezse serumla besleyebiliriz dedi yani bu şekilde ilaç yazdı calpol peditus enfluvir 12 mg verdi bilgisi olanlar yada başından geçenler bana bilgi verebilir mi çok korkuyorum ateşi 38 den hiç düşmüyor ne yapsam doktoruyla sürekli irtibattayım ama içimi kemiren bişeyler var iyileşir değil mi

Hanımlar bebeğim yedi buçuk aylık dün gece çok ateşlendi ve öksürük şikayetiyle acile gittik ateşini düşürdüler sabah hemen kendi çocuk doktoruna götürdük salgın var dedi domuz gribi geçen senelerde ki adı aynı virüs ama sen final enfeksiyon gibi düşün dedi burnundan sümük alarak tahlil yapıldı bugün ve test pozitif yani domuz gribi çıktı doktorumuz korkmamam gerektiğini söyledi ateşin 40 ları bile bulabileceğini mama yemek istemeyeceğini eğer hiç bişey yemezse serumla besleyebiliriz dedi yani bu şekilde ilaç yazdı calpol peditus enfluvir 12 mg verdi bilgisi olanlar yada başından geçenler bana bilgi verebilir mi çok korkuyorum ateşi 38 den hiç düşmüyor ne yapsam doktoruyla sürekli irtibattayım ama içimi kemiren bişeyler var iyileşir değil mi
Geçmiş olsun canım. İyileşir elbet sen takipte kal ateşini.

Allah şifa versin.
İyileşir tabii ki Allahın izniyle.
Çok duyuyorum domuz gribi, yani çok duyuyorum dediğim 3-5 tane duydum tanıdığımın tanıdığı şeklinde.
Atlattılar.

Merak etmeyin bu ara cok salgin var. Bütün is arkadaşlarimın çocukları domuz gribi inanin.Bir tanesi daha 3 aylık hem de.Hiç endişe etmeyin boyle boyle bağışıklık kazanicak

Geçmiş olsun,rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah gönlünüzü ferah tutun en kısa sürede iyileşir.

benimkiler de olmuştu hem de Enfluvir'in piyasada bulunmadığı dönemde.. bağışıklık sistemi güçlüyse çabuk atlatıyor sen ona bol bol sıvı ver ve yiyebiliyorsa meyve yedir.. ben iki senedir grip aşısı vurduruyorum sadece bu sebepten, biraz büyüsün sen de yaptırırsın.. endişe edecek bir şey yok çok geçmiş olsun..

Merak etmeyin bu ara cok salgin var. Bütün is arkadaşlarimın çocukları domuz gribi inanin.Bir tanesi daha 3 aylık hem de.Hiç endişe etmeyin boyle boyle bağışıklık kazanicak

Çok küçükler daha yetişkin olsalar neyse neresi ağrıyor söyleyemiyor bile normalde uyumaz diye yakınırdım şimdi kaldırıyorum kafasını tutamıyor :cry:

Doktorumuz söyledi ama pozitiften sonrasını inan duymadım
Arkadasımın cocugu yeni atlattı o virüsü. Ama 3 aksam hastanede yattı. Bana bahsederken domuz gribiymiş bu demişti. Merak etmeyin artkk doktorlar caresını buluyor bunun. Atesi 40 a kadar cıkmıstı. Mümkünse doktorunuza güveniyorsanız devam edin ama yeterli bulmuyorsanız değiştirin.

benimkiler de olmuştu hem de Enfluvir'in piyasada bulunmadığı dönemde.. bağışıklık sistemi güçlüyse çabuk atlatıyor sen ona bol bol sıvı ver ve yiyebiliyorsa meyve yedir.. ben iki senedir grip aşısı vurduruyorum sadece bu sebepten, biraz büyüsün sen de yaptırırsın.. endişe edecek bir şey yok çok geçmiş olsun..
Hiç bişey yemiyor bu gidişle yarın gidip serum taktırıcam suyu kaşıkla döküyorum ağzına zorla yutuyor portakal falan verdim eline dişlerini kaşısın hemde vitamin alsın diye kabul etmedi normalde havada kapar

Back
X