Domuz Gribi ile ilgili bilimsel bir anket

Sui

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
569
18
96
İzmir
Merhabalar,

Toplumun domuz gribine ve domuz gribi aşısına yaklaşımı ile ilgili bilimsel bir çalışma yürütüyoruz, 5 dakikalık bir anketimiz var, katılırsanız seviniriz.

Anket için: H1N1

Şimdiden teşekkürler

Evet bilimsel destek için lütfen katılım istiyorum....

Hocama destek verin lütfen kişisel bilgileriniz alınmıyor katılım bekliyorum....

Ben de katıldım.Yani anketi gönderdikten sonra çıkan şeyi kapattım yanlışlıkla o neyse?Umarım olmuştur.
Anket linki ilk başta dikkatimi çekmedi,benim gibi gözden kaçıranlar olabilir,biraz daha belirginleştirebilirsiniz.

İlginiz için tesekkurler soruları cevapladım.Çok önemli bir sorun dikkate alalım arkadaslar domuz grıbınden daha bıcok vatandasımızı kaybedebılırız.:Saruboceq:

çok gerekli bir araştırma keşke kapsamı arttırılsa ben de katıldım

Arkadaşlar, öncelikle teşekkür ederim ilginiz için. Anket sanırım 1-2 hafta daha açık kalacak, ondan sonra sonuçları bir bilimsel makale haline getireceğim. Bu esnada bulguları merak ederseniz, ya da çalışmayla ilgili başka sorularınız olursa özelden seve seve yanıtlamaya çalırım.

Umarım daha fazla katılım olur, tekrar teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…