• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Domuz gribi as olur musunuz?

domuz gribi aşısı olurmusunuz?

• hayır kesinlikle olmam,oldurtmam !

OY: 62 66,7%
  • evet mutlaka aşı olurum,ailemede oldurturum.

OY: 1 1,1%
  • çok kararsızım ( önce başkaları olsun, bişey olmazsa bende olurum)

OY: 30 32,3%

• Ankete Katılan
    93
  • Anket Kapalı .
çok kararsızımı işaretledim -tatlicadiarzu-
bi suru laf sölediler şu ulkede aşı bile olay oldu yaa...

Domuz gribindende aşısındanda korkuyorum :gitme:

bende karasızım ama gerekte duymuyorum yaa..herşey bi sebep ölüm gelecekse varsın bundan gelsin yeterki hayırlısı gelsin..şimdilik olmayı düşünmüyor gibiyim bakalım..​

ben asla olmam ..kardeşimede okulda belki yaparlar sakın olma dedim...cocugumda olsa yaptırmazdım...gecen sene bilmem hangi ülke domuz gribinden kırılıp millet ölürken bu aşı neredeydi? o zaman aşı yapılıyor ama 5 yıl içinde piyasada olcak dendi ne cabuk cıktı..ben guvenmıyorum..

kararsızım ama okadar açıklama yapılıyor bakanlık tarafından bir riski yok aşının diye. ayrıca sacede biz olmayacağız bir sürü avrupa ülkeside bu aşıdan olacak sanırım. aşılanmak mantıklı

çok kararsızım bu konuda hâlâ araştırmadayım, doktorlara soruyorum ortak bir cevap çıkmıyor.Doktorlar bile kararsız

doktorlar bile kararsız.kimi öyle diyor kimi böyle diyor.ayrıca amerikadaki aşıyla buraya gönderilen aşı daha farklıymış.ne olacak nasıl olacak bilmiyorum.allah hakkımızda hayırlısını versin. ayrıca doğruysa aşı yapılırken belge imzalanıyormuş.sorumluluk bende diye

Olmayı düşünmüyorum.
Eğer dedikleri gibi gripten çok fazla farkı yoksa sağlıklı beslenme, düzenli uyku, düzenli spor, temiz hava, bol oksijen, bol güneşle bağışıklık sistemimizi yeterli derecede güçlendirebileceğimizi düşünüyorum.

olmam cunku burda aile dostumuz bir doktor var birkac domuz gribi vakasinda asi olmanin tedavide ve tedavi sonrasinda bir cok olumsuzluga neden oldugunu aslinda boyle bir asinin koruyucu etkisinin henuz arastirma asmasinda oldugunu soyledi

çok kararsızım çünkü hamileyim.

Ohhooo zaten ben domuz gibiyim maşallah aşıya ne gerek var.:roflol:

Açıkçası aşıyı öyle pek güvenilir bulmuyorum hangi ara denetlendi de hangi ara piyasaya çıktı yan etkilerinin ne olacağına dair bir kesinlik yokkende açıkçası kobay gibi gidip o aşıyı vurulmam.

Back