Domuz giribi aşısı olsakmı...

nacize

Babasının kızı)
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
183
5
2 aylık hamileyim aşı hakknda çekimserim olan varmı... Olsakmı ne dersiniz...

takılmayın lütfen böle şeylere hijyene dikkat edip gerekli önlemler alırsanız yani aşı dışında hiç bişey olmaz allah ın izniyle allah korur seni ve bebişini....bunlar firmaların oyunu bakın gündem arınç hani nerde domuz gribi okadr tehlikelide kim bahsedio.. kısacası tavsiyem olmaman yönünde ayrıca hiç bi doktorda olun demiyor doktorlar bile çekimser...

sonuc olarak asi olup olmamak senin kararin ama ben kendi fikrimi soyliyeyim ben olmiycam daha yeni asi ve grip hakkinda bir video izledim.yabanci bir bakan sanirim asi hakkinda konustu.tehlikeli olan grip deil asi diyor orda.daha bir suru sey.bence de hijyene ve bulundugun ortama dikkat etmen onemli arkadasim.

esracım o bakan il sağlık görevlisiymiş ve daha önce psikolojik tedavi görmüş... emekliye ayrılmış...

ama bu aşı yanlısı olduğumu göstermez....
hijyene dikkat ediyoruz da bazı ortamlarda gripli insanlar olabiliyor e sarılınca sende ben hamileyim sarılma diyemiyorsun...
ama zeynebimin dediği gibi allah korur inşallah...

valla ben oldum iki hafata önce bişeyde olmadı
olsammı olmasammı stresi aşıdanda griptende zararlı bana göre ....doktorların bir kısmı kendi kararına bırakıyor ama ol diyende var..
hem kendi sağlık bakanım ol diyor ve ben inanmıyorsam elalemin bakanı olma demiş hiç inanmam dahası bu gidişle kimseye inanmayacağımıza göre kendimiz şartlarımızı koşullarımızı değerlendirip artık karar vermek durumundayız.. ha olmadık mı o zaman kimse darılmasın ben hamileyim sarılmayalım dedimmi sonuçta bebeğimi en iyi ben düşünüyosam bu da bir koruma yöntemi....

allah herkesi ve bebişerini her türlü hastalıktan korusun yardımcımız olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…