Allah birşeyi haram kılmışsa mutlaka bizim için zararlıdır
1400 sene önce Rabbim haber veriyo ama biz illa tıbbın ispatlamasını bekliyoruz
pizza hut'in menusunde (hala var mi bilmiyorum) gecen "pepperoni (amerikan salami)" seklinde yazilan madde de domuz etidir. ben ne yazik ki "bilmeden" yedim ama daha sonra salam adi altinda yutturulmaya calisilan seyin domuz eti oldugunu ogrendim. bilgilerinize... a.s.
ikeseku evet canım bende dün söylemesi ayıp Dominosa gittim orada dikkatimi çekti ...
pepperoni (amerikan salamı) muhtemelen senin dediğin gibidir diye düşündüm bende ...
sordum hangi et ürünlerinde markayı kulalnıyorsunuz diye Dominos kendisi üretiyor dediler içim rahat etmedi açıcası..
canim ne yazik ki domuz eti ama salam diye yaziyorlar...aslinda domuz eti yazmalari gerekiyor, evet bazi kesimler domuz eti yiyebiliyor ama yemesi yasak olan toplumlarda da bunu belirtmeleri gerekiyorklava: . ayrica musevi'ler birakin domuz eti yemeyi, eger o restaurantta domuz eti servis ediliyorsa, kesinlikle ordan herhangi bir sey yemezler. sonucunda biftekte domuz eti de ayni mangalda pisiyor ve kesinlikle reddediyorlar.
pizza hut'in menusunde (hala var mi bilmiyorum) gecen "pepperoni (amerikan salami)" seklinde yazilan madde de domuz etidir. ben ne yazik ki "bilmeden" yedim ama daha sonra salam adi altinda yutturulmaya calisilan seyin domuz eti oldugunu ogrendim. bilgilerinize... a.s.
Valla ilim de bilim de KUR'AN-I KERİM'dir bana göre!!Lütfen yanlış anlaşılmasın,demek istediğim,bugünkü teknoloji sayesinde ortaya çıkan bu gerçekler,zamanında Kutsal Kitabımız da zaten yer almış..
Yüce Yaradan yasaklamışsa,bunu ancak ve ancak kulları için istemiştir.
abd ve diğer ülkeler doyasıya yiyebilirler,yeter ki bizim helalinden kazanıp;eşime,çocuğuma,dostuma yedireceğim gıdalara bulaştırmasınlar kafi...Kendilerinin yolu açık olsun.
Arkadaşım ellerin dert görmesin,emeğin karşılık bulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?