ilginç neden utanıyorsunuzki...
Iste bosyere kendi kendime kiyorum bu konuda bosyere utaniyorum nasilda sacma
Loca hic olmazsa sen anliyorsundur beni
kız ne güzel iştee bak sana bi örnek vereyimde rahatlarsın belki
lisedeyken bir kız bir erkek arkadaşım sınavda kopya çekilirken yakalandılar hocaya
hoca tahtaya çıkardı bağırdı çağırdı kız senin gibi herşeye kızaran biriydi tahtada da okadar çok kızardıki anlatamam ama çocukta tık yok öle normal bakiyor adama..adam kıza dediki kızım sana aferin bak yaptığından utandın kızarmandan anladım dedi seni gerçekten kutluyorum dedi sora çocuğa bakarak herife bak insan az utanır kızarır dedi kızı sırf kızarıdğı için utandığı için yerine oturttu affetti çocuck da ceza almıştı..çok gülmüştük..bide bu yönden bak...ben de hiç kızaramayanlardanım başıma çok utanç verici bişe de gelse asla kızarmam ne kadar utansamda bu da belki şuna bak hiç utanmadı diye düşündürebilir
bence bunu üstüne giderek yenersin, daha çok kalabalığa karış, daha sosyal ol, toplumda utansanda daha çok konuş, fikrini söyle, bu yolla zamanla geçer, ilk başta çok zorlansanda, nasıl rahat relax olacağını düşünerek motive olup, zamanla rahatlarsın
zamanla geçiyor bende senin gibiydim canım takma kafana rahat olmaya çalış..........yaşın ilerledikçe çok çok azalacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?