Arkadaslar,benim sorunum cok cabuk utaniyorum ve kizariyorum belli de oluyor acik tenliyim,ya unmadik kisilerle bile toplumda her yerde mesela eve tanidik birisi gelse bile kadin oldugu halde kahveyi zor getiriyorum cok acayip bir sey kendi kendime sinirleniyorum ben niye boyleyim diye sonra goruculer gelmeye basladiginda ben herhalde orta yere yikilirimkafamçokkarıştı ya bana akil fikir verin arkadaslar nasil yapsam bu huyum hicde iyi degil ?:uhm:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
domates gibi kizarmak abowww .........!
- Konu Sahibi ashiq_kiz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ilginç neden utanıyorsunuzki...
Iste bosyere kendi kendime kiyorum bu konuda bosyere utaniyorum nasilda sacma
Iste bosyere kendi kendime kiyorum bu konuda bosyere utaniyorum nasilda sacma
bence bunu üstüne giderek yenersin, daha çok kalabalığa karış, daha sosyal ol, toplumda utansanda daha çok konuş, fikrini söyle, bu yolla zamanla geçer, ilk başta çok zorlansanda, nasıl rahat relax olacağını düşünerek motive olup, zamanla rahatlarsın
kız ne güzel iştee bak sana bi örnek vereyimde rahatlarsın belki
lisedeyken bir kız bir erkek arkadaşım sınavda kopya çekilirken yakalandılar hocaya
hoca tahtaya çıkardı bağırdı çağırdı kız senin gibi herşeye kızaran biriydi tahtada da okadar çok kızardıki anlatamam ama çocukta tık yok öle normal bakiyor adama..adam kıza dediki kızım sana aferin bak yaptığından utandın kızarmandan anladım dedi seni gerçekten kutluyorum dedi sora çocuğa bakarak herife bak insan az utanır kızarır dedi kızı sırf kızarıdğı için utandığı için yerine oturttu affetti çocuck da ceza almıştı..çok gülmüştük..bide bu yönden bak...ben de hiç kızaramayanlardanım başıma çok utanç verici bişe de gelse asla kızarmam ne kadar utansamda bu da belki şuna bak hiç utanmadı diye düşündürebilir
lisedeyken bir kız bir erkek arkadaşım sınavda kopya çekilirken yakalandılar hocaya
hoca tahtaya çıkardı bağırdı çağırdı kız senin gibi herşeye kızaran biriydi tahtada da okadar çok kızardıki anlatamam ama çocukta tık yok öle normal bakiyor adama..adam kıza dediki kızım sana aferin bak yaptığından utandın kızarmandan anladım dedi seni gerçekten kutluyorum dedi sora çocuğa bakarak herife bak insan az utanır kızarır dedi kızı sırf kızarıdğı için utandığı için yerine oturttu affetti çocuck da ceza almıştı..çok gülmüştük..bide bu yönden bak...ben de hiç kızaramayanlardanım başıma çok utanç verici bişe de gelse asla kızarmam ne kadar utansamda bu da belki şuna bak hiç utanmadı diye düşündürebilir
Loca hic olmazsa sen anliyorsundur beni
anlıyorum ama henüz çözümü bulamadım.
kız ne güzel iştee bak sana bi örnek vereyimde rahatlarsın belki
Kiz icin iyi olmus affedildi ama gulmussunuz isteeeee
bence bunu üstüne giderek yenersin, daha çok kalabalığa karış, daha sosyal ol, toplumda utansanda daha çok konuş, fikrini söyle, bu yolla zamanla geçer, ilk başta çok zorlansanda, nasıl rahat relax olacağını düşünerek motive olup, zamanla rahatlarsın
Insallah tatlim ya birde dediklerini yapmaya calisacagim bakalim
zamanla geçiyor bende senin gibiydim canım takma kafana rahat olmaya çalış..........yaşın ilerledikçe çok çok azalacak..
Umarim dedigin gibi olkur tatlim
Canım bende 28 yaşındayım,evliyim ve çocuğum da var ama toplumda konuşmaya çekinen bi insanım. Hemen yüzüm kızarır. Nefret ediyorum bundan ama benim elimde olan bişey değil. Ameliyatla falan çözümü olsa gidip ameliyat olrdum yani. Hiç olmıycak anlarda kızarıyorum.Ve insanlar o zaman yüzüme bön bön bakıyolar. Daha fena oluyorum.
canım aynı sorun bendede var. bazem inanırmusun kuzenlerimle konuşurken bile gözler biranda bana çevrilirse hemen kıpkırmızı oluyorum. çalışıyorum işyerinde alıştığım ve yakın oludğum insanlar ama ben genede eğer ortada bir durumda isem hemen kızarıyorum. utansam, kızsam, üzülsem, heyecanlansam hemen heryerimde parça parça kocaman lekeler gibi kızarıklık oluyor. ben bunun için doktora gittim psikolojik dedi ve beni psikiyatriye yönlendirdi ama gitmedim. internette araştırırken bunun bir ameliyatının olduğunu gördüm ama hiç niyetim yok böyle birşeye alıştım gibi artık bunun sosyallikle alakası yok bence. nekadar sosyal aktif biri olsanda bu oluyor en yakınlarınlayken bile.
Aynı sorun bendede var arkadaşlar ...içine kapanık fazla konuşmayan biriyim toplum içinde olunca biri birşeyler sorunca cevap verirken filan suratım domates gibi kıpkırmzı olurr offf beyaz tenliyim bide yani yakın akrabalarımın arasında bile böyleyimm surat kıpkırmızı kaçamak cevaplar filan...bence o anda heyecanlanıyoruz kan basıncımız yüzümüze vuruyor...bol bol beyaz fondöten sürmek lazım haha istemeye filan gelince kireç gibi bir suratla mı çıksak ne:) aman yaa
Malesef aynı sorun bendede var ve bir çözümünü bulan olursa biri banda yardım etsinAslında çok içine kapanık sakin sayılmam ama utanınca dışarıdan belli olmasına sinir oluyorum.Hemen yanaklarım kızarıyor.Bebeğimiz olması için tedavi görüyoruz.Dr. muayene ederken hemen kızarıyorum.Heyecanlandığımda, utandığımda, üşüdüğümde, sinirlendiğimde hemen kızarıyorum
Son düzenleme: