• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doluya koysam almıyo boşa koysam dolmuyor

mor_salkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
470
2
96
İzmir
evt aynen baslıktaki gibi kzıalr sene basından beri kpss calıorum ama hala aynı yerimde sayıyorum ne ilerleme var ne gerileme hala aynı hatta eğitim geriye gidio diebilirim o akdar calıstıgım 5 kitap bitirdiğim konuarda hala acayip yanlışım cıkıo nolcak bu gidişle bilmiom yaa sinirlerim çok bozuk çok canım sıkkkın o kadar calısom hiç bi dersi kacrmıorum test çzüyorum ama değişen bişey yok sorun enrde çözemiyorum yaa iyice bunaldım yaa kalbim sıkşıp duruyor yaa ağlamak istiom ağlayamıorum aileme bu durumu yansıtsam onalrda olumsuz etkilenecekler çalısaşım gelmio artık yaa :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ya bazen bende de oluyo bu durum.mesela tarihten bi konu çalışıom testini çözmeye başlayınca dökülüom demek ki diorum konsantre olmadım calışırken. konsantre olup dikkatlice çalışırsam ve o derse karşı ön yargım yoksa hiç bi problemım olmuo. mesela ben vatandaşlıktan nefret ettiğim için calışsam da yapamıorum havaya çalışıorum çünkü hikaye okur gibi okuorummafoldumben

evt aynen baslıktaki gibi kzıalr sene basından beri kpss calıorum ama hala aynı yerimde sayıyorum ne ilerleme var ne gerileme hala aynı hatta eğitim geriye gidio diebilirim o akdar calıstıgım 5 kitap bitirdiğim konuarda hala acayip yanlışım cıkıo nolcak bu gidişle bilmiom yaa sinirlerim çok bozuk çok canım sıkkkın o kadar calısom hiç bi dersi kacrmıorum test çzüyorum ama değişen bişey yok sorun enrde çözemiyorum yaa iyice bunaldım yaa kalbim sıkşıp duruyor yaa ağlamak istiom ağlayamıorum aileme bu durumu yansıtsam onalrda olumsuz etkilenecekler çalısaşım gelmio artık yaa :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ne zamandır çalışıyorsun?

ağlamak istiyorsan ağla. bir kaç gün toparlanmak için izin ver kendine. çok yüklenme

altı üstü bi sınav... bu kadar yüklenme kendinesempatiksalakcinni

tatlım eylül ekimden beri çalışıyorum ama şu sıralar konular yogunlaştı daha yarısı bitti konuların ama benim moralim çok bozuldu yaa

Üzülme bu kadar canım ya, ben de bazen konuları çalışıyorum "Aman ne de süper öğrendim, ne vardı ki bunda şimdi hehe " diyorum teste gelince sıra direk "dur bakayım cevap anahtarına" olayına giriyorum sonra da kendime kızıp "ya salak, hani çok kolaydı kafana girmişti? Ne oldu şimdi?" diyorum. :) Bence de motivasyon, konsantrasyon ve kafanın o anki durumuyla alakalı.Bazen bu konuda bitsin, şu da bitsin diye hızlı hızlı okuyup, yazıyorum sonrasında fos oluyor, ya da çabuk bitirip, dışarı çıkayım, gezeyim, x ile buluşayım diye dış faktör uyarıcılar devreye girince gene fos oluyor.Bir de herkesin kendine göre sistemi vardır ama ben mesela düzenli ve uzun zamana yayarak çalışamıyorum, yoksa sonra unutuyorum, bu yüzden de kısa bir dilimde tümüne hakim bir şekilde çalışıyorum.Ne güzel eylülden beri çalışıyormuşsun işte, hatta sana moral olsun bir rakibini bile eledin şimdiden, marta girdik ve ben bu hafta içinde daha çalışmaya başlayacağım :) Bu kadar stres yapma lütfen, rahatla biraz. Kafanı boşaltacak, sana biraz enerji ve mutluluk verecek şeylerle (alışveriş, gezi, spor, çukulata ya da mantı :P ) biraz oyalansan daha fresh başlayabilirsin kaldığın yerden diye düşünüyorum.ıyi çalışmalar.

Son düzenleme:
Üzülme bu kadar canım ya, ben de bazen konuları çalışıyorum "Aman ne de süper öğrendim, ne vardı ki bunda şimdi hehe " diyorum teste gelince sıra direk "dur bakayım cevap anahtarına" olayına giriyorum sonra da kendime kızıp "ya salak, hani çok kolaydı kafana girmişti? Ne oldu şimdi?" diyorum. :) Bence de motivasyon, konsantrasyon ve kafanın o anki durumuyla alakalı.Bazen bu konuda bitsin, şu da bitsin diye hızlı hızlı okuyup, yazıyorum sonrasında fos oluyor, ya da çabuk bitirip, dışarı çıkayım, gezeyim, x ile buluşayım diye dış faktör uyarıcılar devreye girince gene fos oluyor.Bir de herkesin kendine göre sistemi vardır ama ben mesela düzenli ve uzun zamana yayarak çalışamıyorum, yoksa sonra unutuyorum, bu yüzden de kısa bir dilimde tümüne hakim bir şekilde çalışıyorum.Ne güzel eylülden beri çalışıyormuşsun işte, hatta sana moral olsun bir rakibini bile eledin şimdiden, marta girdik ve ben bu hafta içinde daha çalışmaya başlayacağım :) Bu kadar stres yapma lütfen, rahatla biraz. Kafanı boşaltacak, sana biraz enerji ve mutluluk verecek şeylerle (alışveriş, gezi, spor, çukulata ya da mantı :P ) biraz oyalansan daha fresh başlayabilirsin kaldığın yerden diye düşünüyorum.İyi çalışmalar.

haklısın canım nişanlımda aynısını söylüyor biraz kafanı dağıt diyor millete bakııyorum çok rahat bende acayip gerginim biraz rahatlamaya calısayım belki iyi gelir saol tatlım seninde yoluna girer merak etme canım ööle düşünme sende

tatlım eylül ekimden beri çalışıyorum ama şu sıralar konular yogunlaştı daha yarısı bitti konuların ama benim moralim çok bozuldu yaa

erken başlamışsın:lepi:

temelin hiç yokmuydu

eyvah zaman yetmeyecek,konuların yarısı duruyor yandım bittim
delikafadulden

:teytey::dance::sm_cool:

ayy ben hala başlamadım ya ders çalışmaya her kitabı yarım bıraktım :D bi silkelensem iyi olcak kaydirigubbakcemile3 düşünüorm eylül diorum ohoooo cok var diorum oysaki zaman cabuk geçiooo

canım merhaba ben de aynen sen gıbıyım sınvlarda dökuluyırm ben de gecen sene aldım formasyonu bolumun ne benım felsefe formasyonla ıkısı bıraz zor yürüyor ben gecen sene hıc calsımadım ödevler sunumlar derken
yazdklarını okuyunca aynı kaderı paylasıyorz dıe yazayım dedım

Bende Öss'ye hazırlanan biri olaraktan şunu söyleyebilirim ki bu olmuyor işleri birazda bahanemiz.. Yani verimli bir çalışma uygulasak yeterince kafamızı versek yine olmuyor mu ki hemen bu kadar karamsarlığa kapanıyorsun ? Sana en basit örnek veriyorum kendimden. Ben geometrinin G'sini bilmiyordum.. Tek bildiğim üçgenin iç açılar toplamı 180 dereceydi. En basit açıyı bile çözemiyordum. Sene başına 2 netle başladım.. 30 soruda 2 net. Bu tam anlamıyla berbat bir sonuçtu. Doğru düzgün çalışmama rağmen günde sadece 15 dakikamı ayırdım. Zaten saatlerce ders çalışamam ben hamurumda yok :) günde 15 dk konuya baktım örnek sorulara baktım çözümlü testlere baktım. Sonuç 30 soruda 20 net.. Türkçede anlatım bozukluğu yapamıyordum.. 5 testten sonra hatasız yapıyorum.. Bahanelere sığınmayalım bence istersek azmedersek kafamızı verirsek inan başarırız.. Sende başarırsın..! Bence biraz kendine güven..! Eminim başarıcaksın!

Back
X