bepanthen gibi kremleri kullanırsan evet beslernormal nemlendiricileri kullanırsan hiçbişeycik olmaz. olmazsa da dediğim gibi 1 ölçü gliserin 3 ölçü su kullanarak nemi cildine hapsedebilirsin
canim serum ve krem bi arada kullaniyorum, tuyler kokunden alindigi gunden itibaren 3 gun boyunca gece yatmadan suruyorsun serumu emilimini arttirmasi icin de kremini suruyorsun sonra birkac ay rahatsin :)
Cnm hamile degilim ama cevremde cok oldu hic birisinden öyle bisey duymadmYa kızlar bişe sorucam hamile bayanlar bana lütfen bir cvp verin 7 haftalık yaklasık hamıleym kalbı atan bebeın kalp atısını karnmda hafıfde olsa hıssetmem gerekmezmı ben hıc bıse hıssetmıyorum
Ya kızlar bişe sorucam hamile bayanlar bana lütfen bir cvp verin 7 haftalık yaklasık hamıleym kalbı atan bebeın kalp atısını karnmda hafıfde olsa hıssetmem gerekmezmı ben hıc bıse hıssetmıyorum
canim serum ve krem bi arada kullaniyorum, tuyler kokunden alindigi gunden itibaren 3 gun boyunca gece yatmadan suruyorsun serumu emilimini arttirmasi icin de kremini suruyorsun sonra birkac ay rahatsin :)
Ben hamile değilim ama tanıdğım birine sordum ilk haftalarda çok hafif hissettiğini söyledi.İstersen doktora git 5. 6. haftalarda duyulmaya başlarmış kalp atışları ama bazıları 8.haftada bazılarıda 9. haftada duymaya başlayabiliyormuş
yarın gıdıcem canım ama bana bırturlu yarın olmuyor cok korkuyorum :/
Anlıyorum yarın gideceksen şuan sadece dua edip beklemelisin yapacak başka bişey yok İnşaallah bişey olmaz
Cnm bende bepanthen alcaktm almayaym ozaman.ben dustan sonra bebe yagi kullanyorum memnunumda .ama kremde kullanmak istiyorum cunku bebek yagini nemli vücuda kullanmak gerektigi icin sadece dustan snra kullanabiliyorum .günlük olarak vücut kremi kullanmak istiyorum önerebilecegin bol nem etkisi olan bir krem varmi.cildim biraz kuru hep krem istiyo
ay perisi gliserini hangi marka alayım hangisini öneriyosun hangisi en iyisi ? bide bepanten plus krem, bepanten merhem, madacasoll bunları karıştırıp yüze ve ya sivilce izi olan yere sürdüğün zaman iz kalmıyormuş çok güzel oluyormuş cildin bi bilgin varmı acaba ?
Gerçekten azaltıyomu tüyleri herhangi bi zararı yada yan etkisi varmı ciltte aldığınız heryere kullanılıyomu.Kullanmayı bıraktığınız zaman eski haline dönüyomu eczanede bulabilrmiyim fiyatı ne kadar ? :) çok soru sordum emin olarak almak istiyorum cevaplarsan çok sevinirm :)
Yani birkaç ay tüy çıkmıyo mu :O
canim ben bir senedir kullaniyorum, tabi bu surecte benim bildigim iki kez denk getirdim dolunay takvim tarihlerine..
eminim bir iki kez de en bilmeden denk getirmisimdir...
belli bolgelerde hic cikmiyor artik, cikan yerlerde de kokler yok gibi bisi hem de cikma suresinde ciddi bir azalma var.. agda sirasinda meydana gelen aci da azaldi :)
normalde 1 ayda cikan tuyler artik 3 aya cikti :)
kullanmayi biraktigin zaman eski haline donmuyor canim, cevremde bunu cok kullanan var onlara sormustum, ben de biyoloji okudugum icin az bucuk arastirma yaptim bunun hakkinda, orada tuylerin cikmasinda etkili olan enzimin inhibitorunu iceriyor bu serum..
fiyatini su an bilmiyorum canim, gecen sene yuz ve vucut icin serum alana yaninda kremleri hediyeydi, biz arkadaslarla toplu almistik setini 90 tl ye vermisti eczane.
daha yeni dibini gorucem 2 aya yeni set almam gerekicek benim de..
sanma sakin sponsor oldular bana reklam yapimiyorum diye :)
sadece memnun kaldim keske bu kadar ovdugumu gorseler de bana firma hediye etse :)
çok teşekkürler verdiğin bilgiler için :) gayet detaylı ve aydınlatıcı olmuş. kullanmayı bıraktıktan sonra tekrar eski haline dönmediğine de sevindim. gerekli araştırmayı da yapmışsın zaten. bir biyolog adayı olarak başka bir biyolog adayına güveniyorum o zaman ve en kısa zamanda temin ediyorum bu ürünleri :)
Ya kızlar bişe sorucam hamile bayanlar bana lütfen bir cvp verin 7 haftalık yaklasık hamıleym kalbı atan bebeın kalp atısını karnmda hafıfde olsa hıssetmem gerekmezmı ben hıc bıse hıssetmıyorum
Cnm hamile degilim ama cevremde cok oldu hic birisinden öyle bisey duymadm
Sadece hareketini ve hickirigni hissettiklerini duydum .doktoruna sorarsn icinin rahat olmasi icin
Ben hamile değilim ama tanıdğım birine sordum ilk haftalarda çok hafif hissettiğini söyledi.İstersen doktora git 5. 6. haftalarda duyulmaya başlarmış kalp atışları ama bazıları 8.haftada bazılarıda 9. haftada duymaya başlayabiliyormuş
yarın gıdıcem canım ama bana bırturlu yarın olmuyor cok korkuyorum :/
Anlıyorum yarın gideceksen şuan sadece dua edip beklemelisin yapacak başka bişey yok İnşaallah bişey olmaz
inş cnm inş dua edın bana nolur
Arkadaslar bisey denemek istiyorumda deneyen yada bir fikri olan varsa söylesin.agdadan sonra elma sirkesi ile kaya tuzunu karistrp sürmeyi düsünüyorm yan etkisi olurmu diyorum derim cok hassas degildir.limon ve tuzu karstrmak istemiyorum cunku limon vitamin deposu oldugu icin bazi kullananlarda tüyleri cabuk ve cok ckarmis .o yüzden riske atmak istemiyorum sirkeyle tuzu karstrmak istiyorum.yoksa sadece kaya tuzunu suylami karstrpta sürsem .fikirlerinizi bekliyorum
normalde 1 ayda cikan tuyler artik 3 aya cikti :)
:120::105::95::84: :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?