boynuz kulagi gectigi icin sanirim bir iki ay daha beklemem gerekicek cikmiyor cikmiyor tuylerim
ama koltuk altinda etkiyi daha pek fazla goremedim sanirim gerci haftada bi uzayanlar simdi ay olucak ancak cikiyor ben de hic bisiyi begenmiyorum :)
Guraypelin ne kadar süredir dolunaya göre yapyosunuz epilasyonuda cikmyo diyosunuz .bende ilk defa bu ay denicem bende cikmiyor tüylerim diyebilecekmiyim yaaa
sivilce sıcağı sever, soğuk kompres yap sönsünve elleme, elledikçe oraya yerleşir. geçse bile yakın zamanda tekrar çıkar. 1 aspirine 2-3 damla limon suyu kat ve iyice ez. sür sivilcelere. kuruyunca soğuk suyla durulayıp nemlendir. en iyi tavsiyem bu olur
şükürsüzbu benim 3. ayım olacak hem
Agustos 2 .bulamyorum cnm yav benmi göremiyorum öyle bisey yazmiyo ama cok kzdm suanda kendime
Guraypelin ne kadar süredir dolunaya göre yapyosunuz epilasyonuda cikmyo diyosunuz .bende ilk defa bu ay denicem bende cikmiyor tüylerim diyebilecekmiyim yaaa
canim ben ilk kez ya mayis sonu ya da haziran basiydi tam hatirlamiyorum) denedim bi de bioder kullandim, agustosta aldim belli bolgelerde hic cikmadi, cikan yerler de kokleri yoktu :) bi de ustune 3 kez regl oldum o agdanin :) (tabi reglim yakinken almadim hic)
normalde 1 ayda bile bu kadar az olmazken, 3 ayda 1 aydaki kadar bile olmadi :)
ama ben bioderi tam 1 senedir kullaniyordum, illaki daha onceki agdalarimdan bir kaci dolunaya gelmistir diye dusunuyorum
siddetle tavisye ediyorum her gordugume de soyluyorum oneriyorum :)
tesekkur ederiz ay perisine de bizi bu konuda bilgilendirdigi icin
dikkatli bak sen oraya farketmiyosundur yada ben anlatamamışımdır
rica ederim ne demek beni geçme yeter
ne ağustosundan bahsediyonuz siz ya
o konuda soz vermesem pericim :)
cunku cok isteyerek inanarak dua ederek yapiyorum bu isi hepimizin bi an once kokten bitsin insallah :)
dikkatli bak sen oraya farketmiyosundur yada ben anlatamamışımdır
canim ben ilk kez ya mayis sonu ya da haziran basiydi tam hatirlamiyorum) denedim bi de bioder kullandim, agustosta aldim belli bolgelerde hic cikmadi, cikan yerler de kokleri yoktu :) bi de ustune 3 kez regl oldum o agdanin :) (tabi reglim yakinken almadim hic)
normalde 1 ayda bile bu kadar az olmazken, 3 ayda 1 aydaki kadar bile olmadi :)
ama ben bioderi tam 1 senedir kullaniyordum, illaki daha onceki agdalarimdan bir kaci dolunaya gelmistir diye dusunuyorum
siddetle tavisye ediyorum her gordugume de soyluyorum oneriyorum :)
tesekkur ederiz ay perisine de bizi bu konuda bilgilendirdigi icin
Ne güzel ya masallah .kökten kurtulursun insallah .tüy derdini cogu bitmis zaten .ay perisi cok sansli bu kadar kisini duasni aliyo.bioder her bölgede ise yariyomuki.serummu yoksa kremi kullanyosu
dirsin tabiipsikolojik olarak inanmak çok önemli , İnşallah sende bizim gibi olacaksın . bizim için bitmese de geç çıksın yeter
insallah canim :)
ya dua ediyoruz bi de hanimefendi begenmiyor tarihleri vermesem mi diyor onu gecmiyim diye :)
canim serum ve krem bi arada kullaniyorum, tuyler kokunden alindigi gunden itibaren 3 gun boyunca gece yatmadan suruyorsun serumu emilimini arttirmasi icin de kremini suruyorsun sonra birkac ay rahatsin :)
hem vucut icin hem de yuz icin olani da var bende, biyiklarimi eskiden haftada bi alirdim simdi 3 haftaya dustu alam sikligim, zaten bircok bolgesinde cikmiyor biyigimin artik :)
benim bi koltuk altimda ise yaramadi mi acaba dedim koltuk altimi pratik olsun diye makina ile aliyordum o da kiriyordu, agustos sonu tarihlerinde koltuk altimi agda ile aldim daha yeni alinacak kivama geldiler, normalde 2 haftada bi almak zorunda kaliyordum yoksa :)
bu arada ozelden mesaj attim sana alinti ile cevapla butonu ile ilgili :) insallah okumussundur isine yaramistir..
Ne güzel ya masallah .kökten kurtulursun insallah .tüy derdini cogu bitmis zaten .ay perisi cok sansli bu kadar kisini duasni aliyo.bioder her bölgede ise yariyomuki.serummu yoksa kremi kullanyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?