şükürsüz bu benim 3. ayım olacak hem

Guraypelin ne kadar süredir dolunaya göre yapyosunuz epilasyonuda cikmyo diyosunuz .bende ilk defa bu ay denicem bende cikmiyor tüylerim diyebilecekmiyim yaaa

canim ben ilk kez ya mayis sonu ya da haziran basiydi tam hatirlamiyorum) denedim bi de bioder kullandim, agustosta aldim belli bolgelerde hic cikmadi, cikan yerler de kokleri yoktu :) bi de ustune 3 kez regl oldum o agdanin :) (tabi reglim yakinken almadim hic)

normalde 1 ayda bile bu kadar az olmazken, 3 ayda 1 aydaki kadar bile olmadi :)

ama ben bioderi tam 1 senedir kullaniyordum, illaki daha onceki agdalarimdan bir kaci dolunaya gelmistir diye dusunuyorum

siddetle tavisye ediyorum her gordugume de soyluyorum oneriyorum :)
tesekkur ederiz ay perisine de bizi bu konuda bilgilendirdigi icin

Son düzenleme:

cok tesekkur ederim canim

hemen kahvaltidan sonra bu ise girisicem

şükürsüz bu benim 3. ayım olacak hem

tabi canim cok sukur diyip sana da dua ediyorum :)
bakalim gecende 3 ay olmustu benim bu sefer kac ay surucek :)

Guraypelin ne kadar süredir dolunaya göre yapyosunuz epilasyonuda cikmyo diyosunuz .bende ilk defa bu ay denicem bende cikmiyor tüylerim diyebilecekmiyim yaaa

dirsin tabii psikolojik olarak inanmak çok önemli , İnşallah sende bizim gibi olacaksın . bizim için bitmese de geç çıksın yeter

rica ederim ne demek beni geçme yeter

Ne güzel ya masallah .kökten kurtulursun insallah .tüy derdini cogu bitmis zaten .ay perisi cok sansli bu kadar kisini duasni aliyo.bioder her bölgede ise yariyomuki.serummu yoksa kremi kullanyosu

Ne güzel ya masallah .kökten kurtulursun insallah .tüy derdini cogu bitmis zaten .ay perisi cok sansli bu kadar kisini duasni aliyo.bioder her bölgede ise yariyomuki.serummu yoksa kremi kullanyosu

insallah canim :)

ya dua ediyoruz bi de hanimefendi begenmiyor tarihleri vermesem mi diyor onu gecmiyim diye :)

canim serum ve krem bi arada kullaniyorum, tuyler kokunden alindigi gunden itibaren 3 gun boyunca gece yatmadan suruyorsun serumu emilimini arttirmasi icin de kremini suruyorsun sonra birkac ay rahatsin :)

hem vucut icin hem de yuz icin olani da var bende, biyiklarimi eskiden haftada bi alirdim simdi 3 haftaya dustu alam sikligim, zaten bircok bolgesinde cikmiyor biyigimin artik :)

benim bi koltuk altimda ise yaramadi mi acaba dedim koltuk altimi pratik olsun diye makina ile aliyordum o da kiriyordu, agustos sonu tarihlerinde koltuk altimi agda ile aldim daha yeni alinacak kivama geldiler, normalde 2 haftada bi almak zorunda kaliyordum yoksa :)

bu arada ozelden mesaj attim sana alinti ile cevapla butonu ile ilgili :) insallah okumussundur isine yaramistir..

Evet okudum cnm tesekkur ederm yardımın icin saol.nihayet halledebildim
Ilk defa böyle yerlere üye oldum ilk defa olunca sonuc böyle oluyo bakipta göremiyorumm:))

galiba bu ürünün pek etkisi yoktu demişti, ya da ben mi öyle hatırlıyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…