ayşemi fatmamı bilemiycem ama erkekten bozma bişeydi şu aralar kaş aldırabilirim yani ? hım sağol ben kaşlarımın gür kalmasını isterim elbet aslında doğal kalsında istiyorum aldırmaya niyetim çok fazla yokta aldırmayıncada bi düzensiz görüntüde toparlatma yapıyorum diyelim .İncecik kaşı sevmem hiçte kullanmadım ama kaşsız kalmamak için dikkat etmek lazım dimi ama
tam adet donemıme gelıyo ya
üzülme bacım 2-3 ekimde yine epilasyon tarihi var :13:
ah cok sevındımm tesekkurler
Mrb akrepcik,epilasyon tarihinde lazer yaptirilirsa 4,6 defaya biten seanslari azaltirmi o halde yani
Kizlar adetim dün bitti daha epilasyon yapmam lazım ilk kez şu dolunaya uyayim diyorum belki bana da yarar. Ama ne zaman epilasyon tarihi hiç bir fikrim yok ??? Bilenler cevap verirde sevinirim birde siz nerden biliyorsunuz ne zaman dolunay olacağını :)
mutlu bir haberim vaaaar
bu cumartesi yoğurdumun ailesi gelecek ve aileler konuşacak
Bisey sorabilirmiyim ay perisi dolunay günlerinde epilasyonu sabah yada aksam yapmak farkedermi .yani hangisi daha faydalı
Hoşbulduk ay perisi ben 2 haftadr sayfayı takip ediyodum üye olmak istedim oldum.sabah aksam farkı yok demekki cok iyi gündüzleri daha cok vaktim oluyo .aksam daha zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?