Sevgili Aslanlar Salı günümüz saat 15:06 Boğa burcunda oluşacak Dolunay etkisinde başlayacak. İş hayatımızla ilgili konularda güven, istikrar, kazanç ve huzurdan yanayız. Sağlam bir işimiz olsun, kaliteli yaşayalım, geleceğimiz de garanti altında olsun istiyoruz. Bugün şöyle bir duruma bakacağız. Gerçekten biz şu anda ne kadar mutlu ve huzurluyuz. Sabah işimize giderken, akşam evimize dönerken kendimizi tatmin olmuş hissediyor muyuz? Yoksa işimizde ayrı, evimizde ayrı bir mücadele mi sürdürüyoruz. Bunlar üzerinde bir hayli duracağız. Dolunayın yöneticisi Venüs-Başak burcunda ilerlediği için ilişkilerimizde ve parasal konularda dikkatli bir gözden geçirmede bulunacağız ve daha seçici davranacağız. Chiron ile karşıtlık, bu Dolunayda, kazancınızı belli bir alanda değerlendirme, doğru ve titiz bir şekilde hayatınızı düzene koyma yönünde önem taşıyor. Benim tavsiyem, yatırım konularında piyasanın durumuna iyi bakınız. Önünüzü göremediğiniz işlere para yatırmayınız. Elden borç vermeyiniz ve almayınız. Gelelim ilişki meselesine. Bugün, senin değerlerin- benim değerlerim gibi sizi karşı karşıya getirecek çekişmelerden uzak durunuz. Diyelim ilişkiniz yok. Doğru insan beni bulur mu, ne olacak benim halim diyerek olumsuz düşünmeyiniz. Neptün ile görünüm bu Dolunayda, hayalini kurduğunuz bazı planlarınızı hem maddi hem de manevi anlamda ele almanızda yardımcıdır. Yaşam, ölüm, bilinmeyen esrarlı konular ilginizi çekebilir. Değişik yerlerde olmayı, sorumluluklardan uzaklaşmayı, rahat etmeyi arzularsınız. Parasal konular ve güvenli bir iş hayali kafanızın içinde dolanır durur.