• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dolphinim Meme Estetiği Ameliyatı

dolphinim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
18
0
36
İstanbul
kızlar selam.siteye yeni uye oldum. dr eser aydogduyu sizler sayesinde buldum. 5 marta meme buyutme ameliyatı olucam. bu ameliyatı olanlardan destek bekliyorum.

kızlar selam.siteye yeni uye oldum. dr eser aydogduyu sizler sayesinde buldum. 5 marta meme buyutme ameliyatı olucam. bu ameliyatı olanlardan destek bekliyorum.

Çok Sevindim Allah Gönlüne Versin Dileriimmm Az kalmış hadi bakalım hiiç mi hiiç heycan yapma tadını çıkart yanındayız tümm soruların ve sorunlarınla buradayız 5 ay oldu bende olalı bunu Telaffuz Ederken bile İnanamıyoruum darısı başına Canımcım Yanındayızz :48: :54:

hayatım bende 2 şubatta iki op aynı anda eser hanımda oldum.iki tane konu açtım burda bak ıstersen:80:ayy sımdı cok heyecanlısındır sen hıc korkma heyecanlanma eser hanım bu ıste gercekten profesyonel elı cok hafıf bana göre oldu bıttı benım 3 cü haftam çoook memnunum 2 ci günden itabaren her işimi kendim yaptım:8:sana kac cc konulcak fasya altımı olucak

şimdiden geçmiş olsun canım dilerim ameliyat sonrası içine siner çok mutlu olursun güzel haberlerini bekliyoruz

Çok Sevindim Allah Gönlüne Versin Dileriimmm Az kalmış hadi bakalım hiiç mi hiiç heycan yapma tadını çıkart yanındayız tümm soruların ve sorunlarınla buradayız 5 ay oldu bende olalı bunu Telaffuz Ederken bile İnanamıyoruum darısı başına Canımcım Yanındayızz :48: :54:

çok teşekkür ederim.

hayatım bende 2 şubatta iki op aynı anda eser hanımda oldum.iki tane konu açtım burda bak ıstersen:80:ayy sımdı cok heyecanlısındır sen hıc korkma heyecanlanma eser hanım bu ıste gercekten profesyonel elı cok hafıf bana göre oldu bıttı benım 3 cü haftam çoook memnunum 2 ci günden itabaren her işimi kendim yaptım:8:sana kac cc konulcak fasya altımı olucak

muayeneye gittiğimde sütyen içindeki silikonları denedim. 250 cc çok iyi durdu ama dr eser hanım bi altını bir üstünü deneyeceğini söyledi. tamamen kendisin bıraktım valla hayırlısıı artık

Eser hanım kaça yapacak ?bende cumartesi gideceğim kendisine .kaç cc dedi ayrıntıları yazar mısın.

bana 250 cc konulacak kas zarı altına meme ucundan koyacakmış.1 gece hastanede kalacakmışım sağolsun görüşmede beni baya rahatlattı bende hazır rahatlamışken 5 marta günümü alıverdim.pazar gunu taburcu olucam pazartesi hemen yazarım sizlere umarım :)

Back
X