Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dolphinim Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi dolphinim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar selam.siteye yeni uye oldum. dr eser aydogduyu sizler sayesinde buldum. 5 marta meme buyutme ameliyatı olucam. bu ameliyatı olanlardan destek bekliyorum.
Çok Sevindim Allah Gönlüne Versin Dileriimmm Az kalmış hadi bakalım hiiç mi hiiç heycan yapma tadını çıkart yanındayız tümm soruların ve sorunlarınla buradayız 5 ay oldu bende olalı bunu Telaffuz Ederken bile İnanamıyoruum darısı başına Canımcım Yanındayızz
kızlar selam.siteye yeni uye oldum. dr eser aydogduyu sizler sayesinde buldum. 5 marta meme buyutme ameliyatı olucam. bu ameliyatı olanlardan destek bekliyorum.
cok az kalmıs sımdıden cok cok gecmıs olsun :)
- 2 Eylül 2010
- 268
- 75
- 333
kızlar selam.siteye yeni uye oldum. dr eser aydogduyu sizler sayesinde buldum. 5 marta meme buyutme ameliyatı olucam. bu ameliyatı olanlardan destek bekliyorum.
hayatım bende 2 şubatta iki op aynı anda eser hanımda oldum.iki tane konu açtım burda bak ıstersen:80:ayy sımdı cok heyecanlısındır sen hıc korkma heyecanlanma eser hanım bu ıste gercekten profesyonel elı cok hafıf bana göre oldu bıttı benım 3 cü haftam çoook memnunum 2 ci günden itabaren her işimi kendim yaptımsana kac cc konulcak fasya altımı olucak
Eser hanım kaça yapacak ?bende cumartesi gideceğim kendisine .kaç cc dedi ayrıntıları yazar mısın.
Eser hanım kaça yapacak ?bende cumartesi gideceğim kendisine .kaç cc dedi ayrıntıları yazar mısın.
bende cumartesı gıdıcem o zaman belkı karsılasırız bende cok heyecanlandım guzel haberler gelıyo amelıyat sonuclarından ayyy :)
Çok Sevindim Allah Gönlüne Versin Dileriimmm Az kalmış hadi bakalım hiiç mi hiiç heycan yapma tadını çıkart yanındayız tümm soruların ve sorunlarınla buradayız 5 ay oldu bende olalı bunu Telaffuz Ederken bile İnanamıyoruum darısı başına Canımcım Yanındayızz
çok teşekkür ederim.
cok az kalmıs sımdıden cok cok gecmıs olsun :)
mayacım iyi dileklerin için cook saoll....
hayatım bende 2 şubatta iki op aynı anda eser hanımda oldum.iki tane konu açtım burda bak ıstersen:80:ayy sımdı cok heyecanlısındır sen hıc korkma heyecanlanma eser hanım bu ıste gercekten profesyonel elı cok hafıf bana göre oldu bıttı benım 3 cü haftam çoook memnunum 2 ci günden itabaren her işimi kendim yaptımsana kac cc konulcak fasya altımı olucak
muayeneye gittiğimde sütyen içindeki silikonları denedim. 250 cc çok iyi durdu ama dr eser hanım bi altını bir üstünü deneyeceğini söyledi. tamamen kendisin bıraktım valla hayırlısıı artık
bana 250 cc konulacak kas zarı altına meme ucundan koyacakmış.1 gece hastanede kalacakmışım sağolsun görüşmede beni baya rahatlattı bende hazır rahatlamışken 5 marta günümü alıverdim.pazar gunu taburcu olucam pazartesi hemen yazarım sizlere umarım :)
bende cumartesı gıdıcem o zaman belkı karsılasırız bende cok heyecanlandım guzel haberler gelıyo amelıyat sonuclarından ayyy :)
belki sizlerle kontroller de karşılarız kızlarrrrr bekliyorum hepiniziiiiii..beni yanlız bırakmayın :)
- 2 Eylül 2010
- 268
- 75
- 333
benımde 20 gün sonra kontrolum belkı karsılasırıs oralarda canım
benımde 20 gün sonra kontrolum belkı karsılasırıs oralarda canım
kızlar nasıl tanıyacağız birbirimizi ?: