- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Dolorex kullananlar dikkatinizi cektimi bilmiyorum benim daha bugun dikkatimi cekti agrili regl olan biri olarak 1 senedir dolorex agri kesici kullaniyorum inanilmaz etkili hemen geciriyor agrimi... bugun kullanma talimatina baktim ve şu yaziyor... '' Dolorex hamile kalinmasini güçlestirebilir , hamile kalmayi planliyorsaniz ya da hamile kalma konusunda sıkıntılarınız varsa gerekli olmadıkça kullanmayınıZ "
Ben okudugumda çok şaşırdim hatta kendime de kızdım halbuki defalarca kez de okumuştum kullanan ve hamile kalmak isteyenler varsa lutfen ilaci gerekmedikce kullanmasin. Cnku ben ilk kullanmaya basladigimda süt hormonlarim yukselmiş ve iki ay yumurtlayamamistim. Bu benim bildigim daha kac kere yumurtam oluşmamıştr bilmiyorum...
Ben okudugumda çok şaşırdim hatta kendime de kızdım halbuki defalarca kez de okumuştum kullanan ve hamile kalmak isteyenler varsa lutfen ilaci gerekmedikce kullanmasin. Cnku ben ilk kullanmaya basladigimda süt hormonlarim yukselmiş ve iki ay yumurtlayamamistim. Bu benim bildigim daha kac kere yumurtam oluşmamıştr bilmiyorum...