Canım bazı hanımlarda ovulasyon testide gebeliği gösterirken bazılarında göstermez.Ben ilk hamilelğimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim fakat forumda ovulasyon testi konusuna bakarsan ovulasyon testi negatif göstermesine rağmen hamile olan çok kişi var.Yani bünyeden bünyeye değişiyor böyle şeyler.
Evet cnm ben de okuduklarimdan ole anladim..ama adete yakin zamanda ovulasyon testi yapilirsa gebelik testinden once hamileligi dogrulama ihtimali var ama cok guvenilir degil
Bunu ogrendigim iyi oldu gebelik testlerinde tek cizgi negatiften bikmistim artik bu ovulasyon testinde iki cizgiyi gorunce kalbim ole bi carptiki sanki hamileymisim gibi sonra ddm kendi kendime dur kizim ya napion bu ovulasyon testi gebelik degil umut dunyasi iste:)
Kizlar ovulasyon testi sadece yumurta buyumesinin catlamasinin olup olmadigi hakkinda bilgi verio yumurtanin dollenip dollenmedigi ile ilgisi yok bence ole olsaydi gebelik testi olmazdi cizgi siliklesmeye basladiginda yumurta catlamus demek oluo eger bida coft cizgi cikarsa iki sefer yumurtlama gerceklesio demektir bnce okuduklarima gore yani
kesinlikle katılıyorum.eğer ovulasyon testleri döllenme olup olduğunu gösterse idi,gebelik testi icat edilmez,bizde stresli günler geçirmezdik acaba hamile miyim diye...ilişkinin ertesi günü anlardık,aaa hamile kalmışım dün gece diye.aslında fena da olmazdı ha :))
kesinlikle katılıyorum.eğer ovulasyon testleri döllenme olup olduğunu gösterse idi,gebelik testi icat edilmez,bizde stresli günler geçirmezdik acaba hamile miyim diye...ilişkinin ertesi günü anlardık,aaa hamile kalmışım dün gece diye.aslında fena da olmazdı ha :))
Haklisin ya valla bncede ne guzel olurdu regl olmayi faln beklemezdik tik hemen ogrenirdik hamile oldugumuzu obur turlu reglim geldi gelecek gelir mi gelmez mi Hamile miyim insanin kafasi surekli dolu oluo bu dusunceyle