döllenmeden sonra..

olurolur

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
223
43
318
Kizlar dollenmeden sonra eger dollenme olmadiysa ovulasyon testi negatif mi olur yoksa dollenme olunca ovulasyon testi pozitif mi olur.. İki gun once yumurtlama gunumdu degerlendirdik..dun ve bugun tekrar ovulasyon testi yaptim negatif cikti yani dollenme olmadigi anlamina mi gelio

negatif, döllenme olmadığı anlamına geliyor

Cnm cevabin icin cok teaekkur ederim ama o zmn herkes dollenmeden sonra belirtilerini beklemeden gebe kaldigini anlamazmiyd? Yani herkes merak icinde idrar testi yapmayibeklibeklio.. Kafam cok karisti ya bu kesin mi peki ufff

Cnm cevabin icin cok teaekkur ederim ama o zmn herkes dollenmeden sonra belirtilerini beklemeden gebe kaldigini anlamazmiyd? Yani herkes merak icinde idrar testi yapmayibeklibeklio.. Kafam cok karisti ya bu kesin mi peki ufff

canım belki yesti anlış uygulamışsındır.hem ben inanmıyorum ovülasyonun gebeliği göstereceğine.öyle olsa gebelik testi diye bişey olmazdı bende 2 gün önce yumurtladım sanıyorum.ovülasyonda var ama yapmıycam 9 gün sonra gebelik testi yapıcam.sende bekle bence.canını sıkma olacağı varsa da olmaz sonra...

negatif, döllenme olmadığı anlamına geliyor

Ben de anlayamadim.. Yani herkes dollenme belirtileri var mi yok mu die birsuru konu acmis..eger ole olsaydi bu testi herkes dollenmeyi anlamak icin kullanirdi.ama bi yandan da ya degilse diorum

Ben de anlayamadim.. Yani herkes dollenme belirtileri var mi yok mu die birsuru konu acmis..eger ole olsaydi bu testi herkes dollenmeyi anlamak icin kullanirdi.ama bi yandan da ya degilse diorum

ya canım dediğin gibi o zaman kimse beklemezdi 10-15 gün niye beklesin millet.sen dert etme bekle.Allah gönlümüze göre versin. bak bende aynı gün yumurtlamışım senle beraberce bekleriz :) sende belirti var mı?

Yok cnm suan bise hissetmiorum testin pozitif oldugu gun iliskim oldu ondan sonra adet sancin oldu bir saat kadar sonra da gecti ben herhalde yumurta catlamistir die dusundum.. Sende bise var mi cnm

Yok cnm suan bise hissetmiorum testin pozitif oldugu gun iliskim oldu ondan sonra adet sancin oldu bir saat kadar sonra da gecti ben herhalde yumurta catlamistir die dusundum.. Sende bise var mi cnm

tatlım alıntı ile cevaplamışsın şimdi gördüm msjını :) benimde aynen adet sancısına benzer sancım var ama 3 gündür ara ara oluyo. bakalım hayırlısı artık

Kizlar cok acil yardim bekliyorum cumartesi cift cizgiyi gordum artik ikinci cizgi cikmio birliktelige devam etmeye gerem varmi yardimci olur musunz lutfen

Kizlar cok acil yardim bekliyorum cumartesi cift cizgiyi gordum artik ikinci cizgi cikmio birliktelige devam etmeye gerem varmi yardimci olur musunz lutfen

Cnm ben de artk cift cizgi goremiuorum yani silik çıkıo.. Artk gecti die ugrasmiorum bn ama yine de net bise soyleyemem bence sen dene yine de nolur nolmaz

Cnm ben de artk cift cizgi goremiuorum yani silik çıkıo.. Artk gecti die ugrasmiorum bn ama yine de net bise soyleyemem bence sen dene yine de nolur nolmaz
bnde artik gectigini dusunuorum ama ugrasmayi birakmakla pisman olcakmisim gibi gelio bi yerde okumustum cift cizgiyi gordukten sonra 5.gun yumurlamasi olmus doktor ole solemis bunu dusununce ugrassammki diorum

bnde artik gectigini dusunuorum ama ugrasmayi birakmakla pisman olcakmisim gibi gelio bi yerde okumustum cift cizgiyi gordukten sonra 5.gun yumurlamasi olmus doktor ole solemis bunu dusununce ugrassammki diorum

cnm zarar gelmez bence çalışmalara devam et..

seninle inan aynı durumdayız şu an.cumartesi pazar test pozitif sonuç verdi değerlendirdik.dün ve bugün yaptığım ovulasyon testlerinde ikinci çizgi çok silik çıkmaya başladı.ovulasyon testleri beklenen regl tarihine yakın tekrar çift çizgi çıkıyor diyorlar.bence panik yapmaya gerek yok.inşallah güzel haberler alır isteyen ve bekleyen herkes :))

katılıyorum kızlar,gün aşırı yapmaya devam edelim bence,ne olur ne olmaz...biz elimizden geleni yapalım,gerisi Allahın takdiri...

Evet cnm yabanci sitelere falan da baktm bugun ovulasyon testi yumurtlamadan sonra silik olur dio.. Eger ole olsaydi dollenme olunca pozitif olur derdi.. İcimizi karatmaya gerek yok yani..Allah herkesin gonlundekini versin

Kizlar ovulasyon testi sadece yumurta buyumesinin catlamasinin olup olmadigi hakkinda bilgi verio yumurtanin dollenip dollenmedigi ile ilgisi yok bence ole olsaydi gebelik testi olmazdi cizgi siliklesmeye basladiginda yumurta catlamus demek oluo eger bida coft cizgi cikarsa iki sefer yumurtlama gerceklesio demektir bnce okuduklarima gore yani

Evet cnm ben de okuduklarimdan ole anladim..ama adete yakin zamanda ovulasyon testi yapilirsa gebelik testinden once hamileligi dogrulama ihtimali var ama cok guvenilir degil

Evet cnm ben de okuduklarimdan ole anladim..ama adete yakin zamanda ovulasyon testi yapilirsa gebelik testinden once hamileligi dogrulama ihtimali var ama cok guvenilir degil

Ben de ayni fikirdeyim
İlk hamileligimde esimin test getirmesini beklerken evdeki ovulasyon testlerinden yapmistim. Pozitif cikmisti.
Gebelik testi de pozitif cikti. Bat'im 1 gun gecmisti.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…