• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Döllenmeden sonra ne olur?

Gok yuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
110
33
48
Herkese merhaba
Kızlar vajinismusum fakat yüzde yüz değilim ilişki oluyo ama bir noktadan sonrası oluşmuyor neyse eşimle deniyoruz tabikide ve çocuk istiyoruz ve bunda kendimizde deniyoruz.
Benim sorun şu en son ya cumartesi yada cuma günü denedik ve bugün peçetede çok hafif yani az bir lekelenme ama az kasıklarım ağrıyor nedeni bilmiyorum İnternete araştırdım döllenme 36 saat içinde oluyormuş ve lekelenme de yapabilirmiş başına gelen varmı böyle bişey yardımcı olursanız çok mutlu olurum hepinize iyi geceler 🙏

Herkese merhaba
Kızlar vajinismusum fakat yüzde yüz değilim ilişki oluyo ama bir noktadan sonrası oluşmuyor neyse eşimle deniyoruz tabikide ve çocuk istiyoruz ve bunda kendimizde deniyoruz.
Benim sorun şu en son ya cumartesi yada cuma günü denedik ve bugün peçetede çok hafif yani az bir lekelenme ama az kasıklarım ağrıyor nedeni bilmiyorum İnternete araştırdım döllenme 36 saat içinde oluyormuş ve lekelenme de yapabilirmiş başına gelen varmı böyle bişey yardımcı olursanız çok mutlu olurum hepinize iyi geceler 🙏
Dollenme beliritsi yasamayanlarda varmis canm bnmde yumurtlamadan 12 gun gecti bazi belirrtilerim var ama nrgatif sonuc aldim testte bata 5gun var

Herkese merhaba
Canım o kan kızlık zarı kanaması olabilir mi

Döllenme 36 saat içinde olur. Sizin bahsettiğiniz, internette bahsedilen leke yerleşme kanaması. Sperm yumurta döllenir büyüyerek tüplerden geçer 6 gün sonra rahime tutunmaya çalışır. Yerleşme kanaması burada oluşur. En az 6. gün en fazla 12. Gün aralarında olur bu kanama. G Gok yuzu

Back