Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu tarz şeyler buralarda da var hadi kasık kaymasını biliyorum yumurtalık kaymasını biliyorum ama çalışmadığını söylemesi saçma okadar bilemez eliyle sadece kaydığını anlayabilir bende çektirdim çünkü doktora baktır yumurtalıklarını hormonlarınıKızlar ben size bişey daha sorucam ben 2 kere dr.ye gittim ve enfeksiyon dışında hiçbişeyin yok dedi ve fitil kullandm 4 Aydır çocuk istiyoruz ama olmuyo bende ebeye gittim ebe bana yumurtan var ama çalışmıyo hiçbiri dedi bende ovulasyon kullanıyorum pik oldu ve ertesi günü çatlamayı gördüm peki yumurtalarım çalışmıyosa ovulasyonda nasıl pik gördüm yumurtlama günlerimde şeffaf akıntım kasıklarımda ağrım oluyo lütfen yardımcı olun
Canım bu tarz şeyler buralarda da var hadi kasık kaymasını biliyorum yumurtalık kaymasını biliyorum ama çalışmadığını söylemesi saçma okadar bilemez eliyle sadece kaydığını anlayabilir bende çektirdim çünkü doktora baktır yumurtalıklarını hormonlar
Yani çok saçmaya çalıştığını çalışmadığını nerden bilecek kayda falan bir nebze ama onu doktor bilir doktor takibine başla canmBende anlamadım ve çok düzenli bi adetim var sorduğumda ise allahtan gelen bişey dedi hiç bi şekilde çalışmasa ovulasyon testinde pik nasıl çıkıyo anlamadm kafam karıştı bildiğim kadarıylada doktor ultrasyondan görebiliyomuş yumurtalıkları dediğinz gibi olabilir kaymış olabilir
Verdiğin bilgi için teşekkür ederimYani çok saçmaya çalıştığını çalışmadığını nerden bilecek kayda falan bir nebze ama onu doktor bilir doktor takibine başla canm