satın ne ?
internette gebelik ne zaman uygun bunu bulabilirsin canım
relax ol ve adet zamanını bekle eğer olmazsan yap kan testini
ne zamandır siteye giremiyordum ta ki evlenip benimde buna benzer sorularıma cevap aradığım zamana kadar. yeni bir başlık açıcaktım ki sizinle aynı konudan muzdarip olduğumu farkettim. bende oldukça cahilim bu konularda. ayın 23ünden 23üne adet görüyorum. yumurtlama dönemim 2-7 ocak arasıydı. dönemlerimiz birbirine yaklaşık. 1ocakta bir beraberliğimiz oldu eşimle. hamile kalmak için çok uğraşan bir arkdaşım cuma günü test yaptırmamın daha sağlıklı olacağını söyledi. ama ben sizin gibi birkaç defa denemedim. bir kaza sonucu oldu :) ama çokta isterim hamile kalmayı 3 aylık evliyim henüz. şimdi cuma gününü bekleyemiyorum heyecandan. hastanede çalışıyorum zaten, acaba yarın test yaptırsan çıkmazmı sonuç. ocak 1 den bugüne kadar bekledim... İnşAllah Allah sizede hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder. soru içinde soru gibi oldu ama benzer sorularımız olduğu için buraya yazdım kusura bakmayın..
Estağ. sonçta hepimiz çözüm arıyoruz. ben test yaptırdım dayanamadm hem de 2 kere 2,36 çıktı. değilim kesinlik diye düşünüyorum gerçi nette okuduğum kadarıyla 0,01 çıkanlar varmış benim yüksek diye düşünüyorum. uzakta çalıştığım ve iş yerinden izin alamadığım için sadece test yaptırıyorum. doktora kontrole gidemiyorum. Bu arada ben de 3 aylık evliyim:)
Umarım hayrlısı olur ikimiz içinde beni de haberdar et :)
arkadaşlar nette siteler var adet tarihlerinizi giriyorsunuz size yumurtlama günlerinizi varsa bebeğin yerleşme tarihini falan veriyor girip bir bakın dr nevra yazın çıkar
ben acaba hala hamile olma ihtimalim var mı diye nmerak ediyorm.Çünkü bazı yorumlarda değerleri 0,01 bile çıkan var. benim 2,36 çıktı:S ne olursn biri bişey söylesin
kan etstınıde en erken adete 2-3 gün kala falan yaptrımak en mantıklısı ben nette baktım hatta drlar önermıyorlar kan tetsını özellıkle erkenden cünkü dölelnmeden sonra yanı cınsel ılskıden sonra dıyım döllenme cinsel ılıskıden sonra 3 gün spermler canlı kaldıgına göre cinsel ılıskıden 3-4 gün içinde en gec olamsı gerekıyor sanırım ıste dölelnmeden sonra kımı zaman kanda hamıelleık degerı yükselıp sonra kendınden düşebılıyormus yanı saglıksız olup hemen sonlanan gebelık ondan erken gebelıkte kan testı ıstemıyormus drlar ne saglıklısı adetın gecmesını beklemek dıyorlar senın bence negatıf buay genelde en az5 cıkması lazım o bıle zor yükselmesı benımde sat 19 aralıktı 2 gün var yanı aramızda 28 günde bır oluyorum ben 14 ocak bat senınde öyleyse yarınmı adet tarıhın bekle yarınbdan sonra gecerse yaparsın ıdrar tahlılı yaptıgın ısler yenı bır gebelık varsa etkılemıs olabılırde olmayabılırde ama bukonuda tedırgın olma bence 15 gün akal adetıne yaptırdıgın kan degerın poızıtıf olamıycak kadar düşük
ben de öyle düşünüyorumDesene bu ay da tutturamadm
canim umutsuzluga kapilmak yok hemen ben en son 13 kasimda adet gordum sevincli haberi beklerken tam dr ye 2 ci kez gitmeye karar verdim adet oldum dun hayirlisi incir kurunu denedin mi bi belki faydali olur stres olma hicbir zaman cocugum olmasa diye dusunme herzaman dedigim bisi var biz ne yaparsak yapalim Allah ol dediginde olucak Insallah bebegimiz
arkadaşları günaydın bende daha yeni bu siteye katıldım....1.5 yıllık evliyim ve bir bebek sahibi olmak istiyorum...ayın 8 inde ilişkim oldu 8. günde sonra kanda gebelik testi olumlu sonuç vermeye başlar dediler 9.gün test yaptırdım beta hcg 2.61 çıktı...bu arada adet günüme de daha 6 gün var...negatif çıkınca çok kötü hissettim bayağ umut bağlamışım demek ki...adet günüme de daha olduğu için acaba testi erken mi yaptırdım ne dersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?