• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Döllenme Zamanı Nelere Dikkat Edilmeli ?

yuppidi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
64
33
8
37
Kızlar merhaba, birşey soracağım sizlere.. Muhakkkak birçok kisinin bilgisi vardir.. Şuan gebelik planlamalarimiz var. Malum döllenme zamani ağir kaldirmayin, yorulmayin eğilmeyin vs deniyor, kimisi hiç dikkat etmediğini söylüyor.. Bunun ayari tam olarak nedir acaba? Tabiki, cinsel münasebetten sonra, birkaç gün ağir kaldirmamaya gayret ediyorum ama bunun sınırı nedir, ne kadar ağirlik kaldirmamali, yorgunluğun boyutu nedir, eğilme oturma kalkma vs, gercekten bu kadar inceliklere dikkat etmelimiyiz ? Ev işi yaparken surekli aklima geliyor, egilmeden bükülmeden temizlik olmuyor. Agir bir çaydanlik, buyuk bir ketıl gibi seylerde sinirlama yapmak saçmami olur :) Bunlarin hepsi benim elim ayagim, muhakkak kullanmam gerekiyor bir noktada.. Çok hareketliyim, sakin hareket edemiyorum, ani hareket yapip, eğilip kalkinca yaptiğim şeyi farkediyorum :) Bu arada ayri birşey daha sorayim , iliski sonrasi 1 saat sonra falan, sicak suyla duş almak sperm yolculuğunda olumsuz bir etkenmidir acaba ? 😊

Ben ağır bi işte calisiyodum ağır kasaları kaldirip indiriyodum. Cok şükür hicbisey olmadı. Tabi hamile oldugumu ogrendikten sonra hemen kestim ağır işleri. Ev işlerinden bisey olmaz bence. Youtube da kağan kocatepe var doktor hem gebelik öncesi hem sonrası hep takip ettim bu konularda güzel videolari var. Izleyin içiniz rahatlar :)

Adetten 1 hafta kadar önce 3 tane halı yıkadım kendim astım aradan 4 gün geçti test yaptım pozitifti hamile kalacağıma ihtimal vermiyordum o ay kalmışım çok şükür hiçbir şey olmadı

Ben ağır bi işte calisiyodum ağır kasaları kaldirip indiriyodum. Cok şükür hicbisey olmadı. Tabi hamile oldugumu ogrendikten sonra hemen kestim ağır işleri. Ev işlerinden bisey olmaz bence. Youtube da kağan kocatepe var doktor hem gebelik öncesi hem sonrası hep takip ettim bu konularda güzel videolari var. Izleyin içiniz rahatlar :)
MaşaAllah :) Eveet biliyorum o hocayi cok sagol canim 😊