• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

döllenme süreci

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ogu34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ogu34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
82
22
8
Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı geceler
Birşey sormak istiyorum da 14 yumurtlama döneminde ilişkiye girdim korunmasız ilişkiye
ortalama bugün benim 13. döngü günüm de yumurtala gününde 5 günüm ya ben de şu an bazı belirtiler var acaba bunlar dönlenme belirtisi olabilir mi. Dün mide bulantısı vardı bugün de kabızlık vardı karnımın altında hafif sancı sağ sol kaslarım da vuryor yukarı doğru ağrı hafif. Sizce bunlar dönlenme durumu olabilir mı
adetime de şu an dokuz gün var.

Beğen

Arkadaşlar merhaba herkese hayırlı geceler
Birşey sormak istiyorum da 14 yumurtlama döneminde ilişkiye girdim korunmasız ilişkiye
ortalama bugün benim 13. döngü günüm de yumurtala gününde 5 günüm ya ben de şu an bazı belirtiler var acaba bunlar dönlenme belirtisi olabilir mi. Dün mide bulantısı vardı bugün de kabızlık vardı karnımın altında hafif sancı sağ sol kaslarım da vuryor yukarı doğru ağrı hafif. Sizce bunlar dönlenme durumu olabilir mı
adetime de şu an dokuz gün var.

Beğen
Merhaba daha çok erken bu belirtiler için. Yediklerinize dikkat edin bence. Mide bul. Ve kabızlık bu yüzdendir.

Back