• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DÖLLENME GERCEKLESINCE BELLIRTI VERIRMI?

Hayalet16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2017
172
64
98
27

Merhaba erkek arkadasim ile 4gun önce çıplak sevişme oldu vajinamin üstüne boşaldı ve onun sperminin islakligin içimde Hissetim dün göğüslerim aşırı derecede ağırdı ve beyaz süt akiskan şeklinde sıvı geldi internete okuduğum bilgilere göre döllenme olduğu zamanlar oluyormuş ve ayrıca regl haftasında hiç gogsumde ağrı olmazdı eğer yarin regl olmasam hamilelik gostergesimidir?

Merhaba erkek arkadasim ile 4gun önce çıplak sevişme oldu vajinamin üstüne boşaldı ve onun sperminin islakligin içimde Hissetim dün göğüslerim aşırı derecede ağırdı ve beyaz süt akiskan şeklinde sıvı geldi internete okuduğum bilgilere göre döllenme olduğu zamanlar oluyormuş ve ayrıca regl haftasında hiç gogsumde ağrı olmazdı eğer yarin regl olmasam hamilelik gostergesimidir?
fazla evham yapma strestenm gecikirsin iyice telaş yaparsın o spermin hıza ihtiyacı var yumurtana ulaşmak için

Spermin yumurtayla buluşması 3 günü buluyor ki normal ilişkide. Döllenip rahme yerleşmesi 10 gün. Rahme yerleşmeden belirti vermez.. Ama ihtimal de olabilir. Vajunusmus olup çocuk sahibi olanları okudum bu stede.. 🙄

içinize boşalmamışsa binde bir ihtimal oda size denk gelirse bilemem
Içime boşalmadi ama üstüne boşaldı sanırım üstünden damlasıyla icime kaçtı islaklik Hissetim cunku ne yapıyorsun diye sorduğumda boşaldım dedi o an bosaldigini hissetim çünkü

Spermin yumurtayla buluşması 3 günü buluyor ki normal ilişkide. Döllenip rahme yerleşmesi 10 gün. Rahme yerleşmeden belirti vermez.. Ama ihtimal de olabilir. Vajunusmus olup çocuk sahibi olanları okudum bu stede.. 🙄
Peki benim kalma ihtimalim varmi boşaldı çünkü

Back