Cilt Bakımı Ürünleri dolgun dudaklarr

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
E

EU3

Ziyaretçi
kızlar iki gündür duyduğum bu şeyi yapıyorum ve çok harika oluyor dudaklarımsırnaşık şey yapacağınız şey çok basit dişlerinizi fırçalarken dudaklarınızıda fırçalayın bi süre çok bastırmadan zedelemeden uyuşuyor hafif ama dolgun dolgun duruyor harikaa:sm_cool: daha sonra dudağıma nıvea dudak koruyucu sürüyorum kiraz lı olnadan çok seksi görünüyor mutlaka deneyina.s.

bende duymuştum cnm bunu denemiştim :nazar:
ama sonra dolgunluğu bitiverio sositososito

Ben de denemiştim ama çok da işe yaramamıştı bende.Bir de dudaklarım hep çatladığından pek yapamıyorum.

kalıcı olmuyor sanırım bır sure sonra sonra dolgunlugu gecıyor denemıstım bende

aa öyle mi günde iki kez fırçalıyorum ben yapınca bi süre fırçalıyorum ama ,uyuşuyor dudaklarım ve geçmiyor gün boyunca az mı yaptınız acabaa.. ben çok memnunum vallasırnaşık şey ayrıca yumuşacık ve pürüssüz oluyor yaptıktan sonra dilimi değdiriyorum ve çekmek istemiyorum:)))

ben her diş fırçalayışımda yapıyorum ama hiç dikkat etmedim dolgun mu dudaklarım değil mi diye. fisfisfis

bende nivea dudak koruyucusu kullanıyorum bu rüzgarlarda fln çok iyi oluyor hiç çatlama yok. a.s

kalem egzersizi iyi diyorlar dolgunlaştırmak için. kaydirigubbakcemile5

ben her diş fırçalayışımda yapıyorum ama hiç dikkat etmedim dolgun mu dudaklarım değil mi diye. fisfisfis

bende nivea dudak koruyucusu kullanıyorum bu rüzgarlarda fln çok iyi oluyor hiç çatlama yok. a.s

kalem egzersizi iyi diyorlar dolgunlaştırmak için. kaydirigubbakcemile5

nıvea nın dudak koruyucusu ben de ok işe yaramadı ya arkadaşımda kullanıyor çatlaklara fazla ii gelmedi sürünce de pütürlü pütürlü dudağım geçmedi. fırçalayınca yumuşacık oluyor pütürlülüğü gidiyor daha sonra sürünce hem çok hoş görünütor o zaman daha yumuşacık oluyor sadecea.s.

Valla ben onu 6 seneden beri biliyorum kızlar.Aranıza yeni katıldım...Daha önce dudaklarım inceydi ama git gide dolgunlaşıyo.Yani artık misina ipliği gibi değil.O bile yeter..

canım fırçalamayı mı düyorsun kalem egzersizini mi.. ben kalem egzersizini de yaptım onun etkisi geçiyor öyle fazla kalmıyor yaa.. sürekli yapınca nasıl olur bilmem ama.. sen hangisini kast ettin:uhm:

ya geçen gün tv de şenay akay anlatıyordu.eczanelerde satılan bir ürün varmış.dudağına sürünce silikonlu gibi duruyormuş.ama tabiii adını vermedi.bilen yada kullanan varmı acaba?

kalem egzersizi nasıl bişey oluyor duymadım hiç :uhm:

bende dudaklarıma acı pul biber sürüorm bazen kıslar nasıl şişio ama sonra sönüverio. hep öyle kalsa keskem

kalem egzersizi nasıl bişey oluyor duymadım hiç :uhm:

canım kurşun kalem i dudaklarının arasına alıyorsun dudaklarınla tutuyorsun kalemi dudaklarının arasında yuvarlıyorsun merdane gibi dudaklarının üzirnde hareket ettiriyorsun yani anladın mı çok güsel oluyor yapınca ama etkisi geçiyor yaaa.s.

X