Dudak Makyajı Dolgun dudaklar iin ruj nerim

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar eğer ince dudaktan şikayetciyseniz bilmeyenlere bir tavsiyem var. kalemi sürerken dikine değilde yatay sürün.bunu bir örnekle açıklim.
bir adet maybelline shiny-licious fruity gloss 808 alıyorsunuz(rengi et rengi harika duruyo)bide rujla aynı renk yine tavsiyem flormar 201 dudak kalemi alın.bu ikisi çok uyumlu ve harika dudaklar elde ediyorsunuz.maybelinne şu anda indirimde geç kalmayın derim.ince dudaklarlılar için güzel çözüm ve çok seksi albenili duruyor...

yatay sürüyorum zaten..teşekkürler tavsiyen için...koyu kırmızı ruj tavsiyen varmı dolgunlaştırcak =)
cecile 3d effect filan diyolar ama daha bakamadım.

şu anda tavsiye edebileceğim kırmızı ruj yok ama araştırıp yazarım canım.kırmızıda ayrı bi seksi duruyo zaten :)

burda dolgunlastiran ruj denedik biz parlatici daha dogrusu, dudaklarimi kipkirmizi yapti we dudaklarim sismis gibi oldu o yuzden buyuk gorundu ama cok kasindi artik cildim hassas ondanmi oldu bilmiorum ama hic hosuma gitmedi denemek icin surmustum zaten dudaklarim dolgun ama guzel durmamisti

burda dolgunlastiran ruj denedik biz parlatici daha dogrusu, dudaklarimi kipkirmizi yapti we dudaklarim sismis gibi oldu o yuzden buyuk gorundu ama cok kasindi artik cildim hassas ondanmi oldu bilmiorum ama hic hosuma gitmedi denemek icin surmustum zaten dudaklarim dolgun ama guzel durmamisti

canım sana bi tavsiye ruj önerebilirim memnun kalıcaksın golden rose multicolor diamonds 02 baya dolgunlaştırıyor...

bu dolgunlaştırıcı rujlar var sorayımda öyle alayım bari 26 ytl ekstra dolgunlaşıtırıcı filan diyor.. gerçekten öylemi?

bu dolgunlaştırıcı rujlar var sorayımda öyle alayım bari 26 ytl ekstra dolgunlaşıtırıcı filan diyor.. gerçekten öylemi?

benim tavsiye ettiğim rujlar genelde 20 den başlıyor.ekstra dolgunluk 26 ytl doğrudur.ama şu anda maybellinne de indirim var 13 e aldım :)

benim dudaklarıma gerek yok zaten çok güzel:))dogunluğu yinede tşkler

X