- 28 Haziran 2007
- 345
- 0
- 42
- Konu Sahibi tuana_tuana
Kızlar ben bacaklarım bır az tombısh olsun ıstıyorum. Ne yapa bılırım? Bılgısı olan varsa paylasalım lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bacaklari mi kalinlastiriyorsum? ben her gun 4-5 kere 5 ci kata merdivenle cikiyprom.devam etsem kalinlar mi yani?bende kilo aldığımda birtek kalçam bacaklarım alsın istiyorum..göğüslerimin daha fazla almasada olur ama yüzümün almasından nefret ediyorum ya herzaman şöyle kupkuru kalsın istiyorum..
canım merdiven çıkmak yada step yapmak kalınlaştırıyormuş..
evet arkadaslar cok yeyincede kalcam felan her tarafim tombis oluyor. ben istiyorum ki yuzum, memishlerim ve bacaklarim tombis olsun.
ya arkadaşlar size tuhaf gelecek ama bende kilo almak istiyorum1.65 boyundayım 47 kiloyum.nekadar yesemde yakıyor vücut((kan ilaçları içtim balık yagı içtim pekmez içtim ama banamısın demedi.kalçam küçük bacaklarımda ince(49-47 arası oynuyorum.çok çekirdek yiyorum kilo aldırır dediler bana onunda faydası yok.hani allahtan sivilcede yapmıyor:)tek sorunum sigara sanırım bırakırsam alacağımıda biliyorum.ha buarada sigara içipte bırakanlar yeni konu açsında yardımcı olsunlar bırakmamız için lütfeen