• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolgulu dişimle ilgili soru işareti..

september

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
81
0
46
İstanbul
psikolojim çok bozuldu gerçekten , dişçiye gittim 4 tane çürüğüm varmış , 3 tanesi dolguyla hallolucak cinsten küçük çürükler ama bir tanesi biraz ilerlemiş dedi dolgu yapılıcağını düşünüyorum ama filminizde biraz derin gözüküyor kanala gidebilme ihtimali var onu yaparken görücem dedi sonra yaptı ve dediki diş kökleriniz çok sağlamdı o yüzden kanala gidilmeden bütün çürüğü temizleyebildim dedi.Şimdi içim rahat etmeli mi? endişeli olmamalıyım dimi?nolur yardımcı olun çok kötüyüm :(

buna mı dertleniyorsun şimdi :S bana garip geldi sevinmelisin bence... cekilmesindense kanal tedavisi veya normal dolgu her şekilde mükemmeldir.
apse veya kistik lezyon yoksa diş kökünde hiç bir sorun yaşamadan ve dişlerine de iyi bakarak ölene kadar o dolguyla ömrünü gecirebilirsin :D en kötü ihtimalle iyi bakım yapmassan tabe bir kaç sene sonra tekrar cürük oluşursa dolgu cıkartılıp kanal tedavisi yapılıp tekrar dolgu yapılır :D
bunu dert edecek hiç bir şey yok :D gecmiş olsun

psikolojim çok bozuldu gerçekten , dişçiye gittim 4 tane çürüğüm varmış , 3 tanesi dolguyla hallolucak cinsten küçük çürükler ama bir tanesi biraz ilerlemiş dedi dolgu yapılıcağını düşünüyorum ama filminizde biraz derin gözüküyor kanala gidebilme ihtimali var onu yaparken görücem dedi sonra yaptı ve dediki diş kökleriniz çok sağlamdı o yüzden kanala gidilmeden bütün çürüğü temizleyebildim dedi.Şimdi içim rahat etmeli mi? endişeli olmamalıyım dimi?nolur yardımcı olun çok kötüyüm :(

doktorunuzu mutlaka en doğru kararı vermiştir.dişinizi kullanmaya başladığınızda ağrınız olmaz ise endişelenmenize gerek yok.rahatlıkla kullanmaya devam edebilirsiniz.

Back