• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Dolgu Topuk Gelin Ayakkabısı Arıyorum...Gören-Bilen-Duyan???

Kızlar bu konuda bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilir mi bana???

$7651_buyuk_zoom.jpg $8120_buyuk_3_zoom.jpg $7690_buyuk_zoom.jpg $8121_buyuk_3_zoom.jpg

Bu tasarım ayakkabılar online olarak satılıyor, bir bak istersen, dolgu topuk olmayan modelleri de güzel: AYAKKABI| Gelinlik Ayakkabs | Ayakkab | Online Bayan Ayakkab Sat Maazas - k Ayakkablar - Marka Ayakkab Modelleri

Bir de çok farklı klasik olmayan gelin ayakkabıları tercih etmek istersen, dolgu topuk yok sanırım ama, şuraya da bak derim: Nr39 | Online Ayakkabı | Bayan Ayakkabı Satış | Topuklu Ayakkabı Satın Al | Platform Ayakkabı | Nişantaşı
Nr. 39'un Nişantaşı'nda mağazası da mevcut.

Eki Görüntüle 451182 Eki Görüntüle 451183 Eki Görüntüle 451184 Eki Görüntüle 451185

Bu tasarım ayakkabılar online olarak satılıyor, bir bak istersen, dolgu topuk olmayan modelleri de güzel: AYAKKABI| Gelinlik Ayakkabs | Ayakkab | Online Bayan Ayakkab Sat Maazas - k Ayakkablar - Marka Ayakkab Modelleri

Bir de çok farklı klasik olmayan gelin ayakkabıları tercih etmek istersen, dolgu topuk yok sanırım ama, şuraya da bak derim: Nr39 | Online Ayakkabı | Bayan Ayakkabı Satış | Topuklu Ayakkabı Satın Al | Platform Ayakkabı | Nişantaşı
Nr. 39'un Nişantaşı'nda mağazası da mevcut.

sağol canım , araştırdın o kadar,emeğine sağlık:34:
benim gelinliğimde dantel yok o yüzden bunlar olmazdı galiba...

Son düzenleme:
Back