Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik AyakkabısıDolgu topuk gelin ayakkabılarım
çok zarif dolgu topukların hantal havasından çok uzak ben de düğünümde böyle bir ayakkabı aramış ama bulamamıştım keşke bir kaç yıl bekleseymişim evlenmek için
ayy çok güzelmiş ben de böyle bi ayakkabı istiyorum düğün için çünkü giyemiyorum yüksek topuklu eşim de uzun benden napıcam bilmiyorum bana da söylermisin nerden aldığını cnm iyi güzel günlerde kullan inşallah
ay canım pek güzel.bol bol oynarsın artık bu cicilerin üztünde.ben de inececil topuğun üstündeydim kınada ve düğünde .ok rahatsız olmadım alışkın olduğum için ama dolgu topuk daha mantıklı.günlük hayatta dolgu çok kullanırım ama gelinliğin altına almak aklıma gelmemişti.
selam ya hayırlı olsun çok beğendim, benim de çok acil almam gerek :/ bana da nerden ve kaça aldığını yazabilir misin ki acep? lütfen istanbuldan aldım de :)
çok harikaaa bayıldım:)))...dolgu topukların bence çok zarif bir modeli bende olsam alırdım..çok hoşuma gittii..güle güle giyinin umarım mutlu günlerinizn başlangıcına adım attığınız ayakkabılarınız size şans ve mutluluk getirir...