- 5 Mayıs 2010
- 426
- 3
- Konu Sahibi tomb_raider
arkadaşlar güldüğümde oluşan mimk çizgim gülmediğimde bile ortada daha 26 bitti,ama yaşımdan çok büyük gösteriyorum.Ve resmen sanki kalemle çizilmiş gibi.2 3 yl oldu 10 kilo verdim yüzümden çok verdim ve yüz hatlarım kemikli olduğu için erkenden oluştu sanırım.O kadar rahatsız ediciki kendime güvenim bile yok bu yüzden artık.
Ben şimdi bu bölgelerdeki çizgleri doldurtmak istiyorum ama bu konuda hiç bi fikrim yok.Yılda 2 kez tekrarlanması gerektiğini duydum o kadar.Burda bi dra sordum,bu sektör fazla gelişmediği için sanırım seansına 1.5 milyar dedi şok oldum,üstelik kendi yağımdan olursaymış,yani extra dolgu maddesi alırsam onun da fiyatı var.Benim sormak istediğim
--kendi yağlamı daha iyi,yoksa dolgu maddesiylemi
--sizler ne kadara yaptırıyosunuz,eğer fiyat iyiyse burda yaptırmayacağım çünkü
--yaptırdıktan sonra şişlik morarma gibi yüzde başkalarının anlayacağı görünümler oluyomu
tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar,kafama koydum bu işi
Ben şimdi bu bölgelerdeki çizgleri doldurtmak istiyorum ama bu konuda hiç bi fikrim yok.Yılda 2 kez tekrarlanması gerektiğini duydum o kadar.Burda bi dra sordum,bu sektör fazla gelişmediği için sanırım seansına 1.5 milyar dedi şok oldum,üstelik kendi yağımdan olursaymış,yani extra dolgu maddesi alırsam onun da fiyatı var.Benim sormak istediğim
--kendi yağlamı daha iyi,yoksa dolgu maddesiylemi
--sizler ne kadara yaptırıyosunuz,eğer fiyat iyiyse burda yaptırmayacağım çünkü
--yaptırdıktan sonra şişlik morarma gibi yüzde başkalarının anlayacağı görünümler oluyomu
tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar,kafama koydum bu işi