- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.443
- 53
- Konu Sahibi Aysegullerden
En iyi doldurma parfüm markası sizce hangisi?
Hangi kokuları alıp kullandınız?
Açıkça yazarsanız sevinirim
Hangi kokuları alıp kullandınız?
Açıkça yazarsanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir arkadaş Zara’nın kokularını kullanıyordu çok memnunduZwrada iyiymiş
Parfümün orjinal iyi bir seçim olması gerektiği taraftarıyım pervasızca bir öneri değil bu sebebi şöyle, bir fıs sıksanız dahi bütün gün buram buram parfüm kokuyorsunuz. Gerekirse biriktirir yine orjinal alırım.. Uzun süre bitmiyor zaten. Bir süre sonra kokunuz size gelmiyor alıştığınız için, gaza gelip çok sıkmadıgınız sürece epey gider. Ben Victoria Secret Bare kullanıyorum ve çok soruyorlar. Övgü aldığım ve her şeyden önce sevdiğim bi koku oldu. Tavsiye edebilirim ferah bir koku. ( VS bana don yolla görürsen babamın malı gibi övdüm sizii)
Bare, vanillayı bir daha ki sefere denemek istiyorumMerak ettim VS Bare mi yoksa VS Bare Vanilla mı acaba
Şu an çok pahalı en az 1000 tlParfümün orjinal iyi bir seçim olması gerektiği taraftarıyım pervasızca bir öneri değil bu sebebi şöyle, bir fıs sıksanız dahi bütün gün buram buram parfüm kokuyorsunuz. Gerekirse biriktirir yine orjinal alırım.. Uzun süre bitmiyor zaten. Bir süre sonra kokunuz size gelmiyor alıştığınız için, gaza gelip çok sıkmadıgınız sürece epey gider. Ben Victoria Secret Bare kullanıyorum ve çok soruyorlar. Övgü aldığım ve her şeyden önce sevdiğim bi koku oldu. Tavsiye edebilirim ferah bir koku. ( VS bana don yolla görürsen babamın malı gibi övdüm sizii)
Abartı bir örnek vermişim güncel fiyatını bilmiyordum, çok daha fazla şu an söylememe lüzum yok, özür diliyorum enflasyonu öngöremedim.Şu an çok pahalı en az 1000 tl
Hayır ne özrüAbartı bir örnek vermişim güncel fiyatını bilmiyordum, çok daha fazla şu an söylememe lüzum yok, özür diliyorum enflasyonu öngöremedim.
Şaka gibiler yahu 4300 olmuş.Hayır ne özrü
Ne kadar olmuş şu an
Siz nereddn alıyosunuz parfümlerinizi orijinal kullanıyosunu çünküŞaka gibiler yahu 4300 olmuş.
Ben kendi mağazasından almıştım takriben yarı fiyatıydı aldığımda.Siz nereddn alıyosunuz parfümlerinizi orijinal kullanıyosunu çünkü
ah ah ben de şimdi size yurtdışında mı yaşıyorsunu diye soracaktım artık orijinal parfüm de yalan olduBen kendi mağazasından almıştım takriben yarı fiyatıydı aldığımda.