dolce gabbana light blue

ladyybug

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
76
1
36
Kocaeli
kızlarrrrrrrrrrrrrrr:18:

ben bişey danışmak istiyorum.limangodan light blue almıştım bikaç ay once 100ml+50ml di.50liği kullandım bn cok beğeniyorum burda da cok kez yazdım cok beğendiğimi ama erkek arkadasım pek beğenmedi:2: soracağım şu ki : elimde jelatini hiç açılmamış bi 100ml light blue var. var olmasına var ama ne takas yapmaya cesaretim var( korkuyorum güvenemiyorum) ne de elimde tutma isteğim var.oyyle o bana bakıyo ben ona aslında içim gidiyo ama kullanamıyorum..bide takas konuları kapanmışmı ne olmuş bişey ler olmuş.. ben şimdi napıcamm bana yardım edinnn:2::2::2::2::2:

Bence sen çok beğeniyorsan kullanmaya devam et
benim yaz kokumdur çok severim.İlla kurtulmak istiyorsan da çeşitli satış sitelerinden satabilirsin diye düşünüyorum? ^^

erkek arkadaşınla buluşmadığın zamanlarda kullan bence. ben olsam istediğim zaman kullanırdım, varsın beğenmesin...

evet ilk önce öyle yaptım ama bundan önce ricci ricci kullanıyodum ozaman verdiği tepkilerle şimdi beni kokladığında verdiği tepki aynı değil:44:

Bence de erkek arkadaşınla buluşmayacağın günler ama sadece YAZIN kullanmaya devam et..
Light Blue güzeldirrrrrrrrrrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…