• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dolce gabbana light blue

ladyybug

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
76
1
36
Kocaeli
kızlarrrrrrrrrrrrrrr:18:

ben bişey danışmak istiyorum.limangodan light blue almıştım bikaç ay once 100ml+50ml di.50liği kullandım bn cok beğeniyorum burda da cok kez yazdım cok beğendiğimi ama erkek arkadasım pek beğenmedi:2: soracağım şu ki : elimde jelatini hiç açılmamış bi 100ml light blue var. var olmasına var ama ne takas yapmaya cesaretim var( korkuyorum güvenemiyorum) ne de elimde tutma isteğim var.oyyle o bana bakıyo ben ona aslında içim gidiyo ama kullanamıyorum..bide takas konuları kapanmışmı ne olmuş bişey ler olmuş.. ben şimdi napıcamm bana yardım edinnn:2::2::2::2::2:

Bence sen çok beğeniyorsan kullanmaya devam et:17:
benim yaz kokumdur çok severim.İlla kurtulmak istiyorsan da çeşitli satış sitelerinden satabilirsin diye düşünüyorum? ^^

erkek arkadaşınla buluşmadığın zamanlarda kullan bence. ben olsam istediğim zaman kullanırdım, varsın beğenmesin... :12:

evet ilk önce öyle yaptım ama bundan önce ricci ricci kullanıyodum ozaman verdiği tepkilerle şimdi beni kokladığında verdiği tepki aynı değil:44:

Bence de erkek arkadaşınla buluşmayacağın günler ama sadece YAZIN kullanmaya devam et..
Light Blue güzeldirrrrrrrrrrr..

Back