• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolce&Gabbana-Light Blue :)))

ecee1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
151
1
96
İstanbul
Çok fazla parfüm kullanmış olmama rağmen tek bu kokudan vazgeçemiyorum missss gibii hiiç içini boğmuyo insanınnnnn 1 fısla yıkanmadığın sürece her zaman teninde kalıyoo tavsiye ederimmm kaydirigubbakcemile2

bende senelerdir vazgeçemedim light blue dan neler denedim ama dönüşüm hep light blue oldu :)
kalıcı bi koku..
ayrıca hamileyim beni tek rahatsız etmeyen parfüm gene kendisi :)

evet bende limon kokusunu sevrim ama ilk başlrada öle kokuyo sonra anlamıyosunuz biraz hafifi estikçeee geliyo kokusuu :)))))) insanın içini baymayan bi parfümmm,yani ben ağır şekerli kokular sevmediğim için bana hoş geliyoo her tenede uygunn :hihoyyyt

ben de tam tersi düşünüyorum geçen gün sıktım öğrencimin biri öğretmenim çok kötü kokmuşsunuz ya dedi,bugün de aynı şeyi söyledi bir daha asla kullanmam

D&G Light Blue
koku ailesi:turunçgiller
Bu koku limon ve taze alma aromasıyla kışkırtıcılığa sahip.Buna bambu,yasemin ve beyaz gülün yaprakları eklenince kadın azibesi ve güzelliği öne çıkiyor.Sedir ve misk özleri de karakterinizi ve kişiliğinizi ön plana çıkariyor..

Cok güzel bir koku.. limon gibi degil pek sonradan bir baska bir koku geliyor! Kalici bide. Annemde tek onu seviyor vaz gecemiyor.. hem bide pahali degil uygun bence.

vallaaa ben çok severek kullandığımı yine söyleyeceğimmm:1closedeyes: aslında her tene gider ama bazı arkadaşlarımız beğenmemiş olabilr bide açık yerlerden alınmasa daha iyi olur orjinal kokusuyla hiç alakası yok özellikle Light Blue açık olunca kolonya gibi kokuyooo öle kokuyu bende sevmiyorum,bi kere alıp istediğiniz kadar kullanabilrsiniz orjinal olursa hem ben 3 ay önce sevil parfümeriden aldım 100 tl'ydi.

kızlar ben bu parfümden aldım ama bu resmen erkek parfümü yaa,kimsenin dikkatini çekmedimi hiç yoksa banamı öyle geliyo hatta pacco rabbane blacx xs for mene benziyo kokusu,tamam çok güzel çok fresh ama kesinlikler erkek kokusu bu yaa kadınmı yanlış verdi:50:

hayatımın parfümüüüüüüüü :31: ama dolumu kötü kokuo zaten genellkle dolumlar çok kötü oluo direkt alkol kokusu :25:

hayatımın parfümüüüüüüüü :31: ama dolumu kötü kokuo zaten genellkle dolumlar çok kötü oluo direkt alkol kokusu :25:

aynen :40: bazı parfümlerin dolumları çok başarısız alkollü gibi kokuyo ilk sıkışta,sonradan parfüm uçup gideceğine yakın gerçek kokusu geliyo burnuna hafiften,bide gerçek parfümlerde kartonumsu bi koku oluyo alt notalarda,dolumlarda şekerimsi yağlı bi koku :50:

kızlar lıght blue erkeksı bı kokumu ne dersınız?ben cok unısex kokuları sevmıyorum ama bunuda denemek ıstıyorum onerırmısınız acaba

bu parfümü çoook eskiden bi arkadaşım kullanıyodu.o geçtikçe ben bile içine çekiyodum kokusunu düşünün yani :D
ama kendime sıktığımda buram buram limon kokmuştu.ferah kokulardan hoşlanırım bi ferahlığı var ama
limon kolonyası gibi de kokmak istemiyorum doğrusu.
yılarca pur blanca kullanmış birisi olarak onun çook ferah bi parfüm olduğunu söyleyebilirim ama
burna geldikçe hafif bi kadınsılığıda var iki kokuyu bilen birisi yada uzun yıllardır light blue kullanmış birinin
de yorumunu almam mümkün mü kararsız kaldım :D
şöyle erkeklerin de içine çekip hmmm güzelmiş dedirtebilcek bir şey midir kendisi acaba?:54:

Back