• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolaşan kolyelere, kaybolan küpelere son :)

balbocugu_85

Kaderini seveceksin!!
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
502
1
316
Konya
Daha önce deneyen var mı bilmiyorum. Evimi kurarken alınan buzdolabından çıkan büyük bir köpük kalmıştı. Makyaj masamın yan tarafına çiviledim köpüğü. Aslında yatak odamın rengi olan mor renk kadife bir kumaş kaplayacaktım ama fırsatım olmadı. Ne kadar kolye, küpe saat, bilezik vars $IMG00114-20101215-1715.webp$IMG00113-20101215-1714.webpa hepsini astım. Hem makyaj masamda yer açıldı hemde uzun kolyeler birbirine dolaşmıyor, küpelerim kaybolmuyor :8:

evet canım köpük çok kullanışlı bende böylelikle dağılan takılarımdan kurutuldum

MERHABA !
Ben aranıza yeni katıldım :40: bende köpükten böyle bi takı toparlayıcı yaptım ama ben köpüğn üzerine ince kullanılmayan bir kot kumaşla kapladım sonra ilaç kutularını farklı bir kumaşla kaplayıp kumaşın üzerine silikon yardımı ile yapıştırdım.Küpeleri asmak içinse en alt kısıma zincir taktım çok şık bir görüntü oldu :)

zincir asmak mantıklı geldi daha derli toplu durur

köpük bulamayan arkadaslar icin strafor diyorlar yapı marketlerde war praktiker koctac buralarda 5 lira tam olcusunu bılmıyorum ama 1 metreden uzun gb boyu sanki

bende yapıcam bundan,bayadır hevesliyim
fakat kumaş kaplıycam,koyu pembe x)
size de öneririm daha şık duruyor.

Mantıklı gerçekten..Benim bi arkadaşım da yapmıştı odasına pano gibi asmıştı çok hoşuma gitmişti...Yaratıcı...:)

$048.webp

ben de böyle bir yöntem bulmuştum arkadaşlar, eskiden raftaki kutulardan birinde karman çorman dolaşık duruyordu. Bir de bijuteriden küpeleri koydukları mini standdan rica ettim verdiler, minik küpeleri de ona taktım. Gerçi bir tane daha olsa hiç fena olmazdı:)) Buradaki resimde yok sanırım. Bir fırsatını bulunca da çekmece içini çeker koyarım, orayada ıkeadan şeffaf bölmeli kutulardan alıp birine bileklik, saat vs. takılarımı koydum, diğerine de makyaj malz. derli toplular artık! :))

Bende uzun zamandır bu köpüklerden kullanıyorum.. Ama ilerde aynalı takı dolabı almayı planlıyorum.. ayaklı büyük boy ayna.. üzerinde kilidi var açınca.. yüzüklük kolyelik bileklikler ve raflar var çok güzel ama 450 tl benim beğendiğim..kendim tasarlamıştım dolap yaptırmayı ama şimdi bunu görünce çok beğendim ya aynısını yaptırırım yada ilerde alırım artık:46:

Daha önce deneyen var mı bilmiyorum. Evimi kurarken alınan buzdolabından çıkan büyük bir köpük kalmıştı. Makyaj masamın yan tarafına çiviledim köpüğü. Aslında yatak odamın rengi olan mor renk kadife bir kumaş kaplayacaktım ama fırsatım olmadı. Ne kadar kolye, küpe saat, bilezik varsEki Görüntüle 115071 Eki Görüntüle 115070 a hepsini astım. Hem makyaj masamda yer açıldı hemde uzun kolyeler birbirine dolaşmıyor, küpelerim kaybolmuyor :8:

Ne çok takın varmış..Ben köpükten çok takılara hayret ettim :17:

Back
X