Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz neden hep böyle insanları birbirine düşürebilecek konular açıyorsunuz? Amacınız nedir?Lütfen bilgili olanlar anlatabilir mi? Dolar neden yükseliyor? Yerli uretim olan mallar neden zamlaniyor ? Doların düşme ihtimali var mı?
Aaaa öyle mi önceki konusunu bilmiyordum baya ara verdim kk ya ne konular gelmiş geçmiş demek kiSiz neden hep böyle insanları birbirine düşürebilecek konular açıyorsunuz? Amacınız nedir?
Mesela bir önceki konunuz gibi :
Sosyal medyada makyaj yapan erkekler 😦 ben şokk
Kadınsı görünümlü kivirtarak yürüyenlere alıştık diyelim benim bu bahsettiklerim bildiğiniz sakallı erkek gibi erkek gorunumlu ama makyaj yapıyor, cilt bakımı ile haşır neşir. Bunları gördükçe hayattan iğreniyorum, yaşamak istemiyorum adeta. Erkeklerin fitratlari çok değişti kadınlardan daha çok...www.kadinlarkulubu.com
Kusura bakmayın ama ben sizi iyi niyetli bulmuyorum.
Her şeyden biraz biraz diyorsun yani.Aşi olmak cinsel isteği ve gücü ne yönde etkiliyor?
Kendisi toplumu ilgilendiren konularda çok meraklıdır. Asi karşıtlığı da var az çok
Amerikan başkanı dahil herkese haber saldım. Cevap gelince söylerimLütfen bilgili olanlar anlatabilir mi? Dolar neden yükseliyor? Yerli uretim olan mallar neden zamlaniyor ? Doların düşme ihtimali var mı?
Oooo cinsellik hemdeAşi olmak cinsel isteği ve gücü ne yönde etkiliyor?
Kendisi toplumu ilgilendiren konularda çok meraklıdır. Asi karşıtlığı da var az çok