Dolaptan gelen garip sesler

Bilemedimneolsunki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.375
1.001
32
Günaydın arkadaşlar biraz şaka gibi olacak ama evdeki buz dolabından korkuyorum şu an patlayacak falan diye evde hotpoint bir buzdolabı var az önce sesler gelmeye başladı hani böyle bir şey hava kaçırır ya öğrneğin kavanoz v.s tarif edemedim ama böyle bet bir hava kaçırma sesi gibi bir şey kalktım tüm kapılarını kontrol ettim belki kapı açık ondan ses çıkarıyor diye yok durmadı bende üstteki düğmeleri off durumuna getirdim dolap fişe takılı ama şu an kapalı o ses durdu ya çok korkuyorum elektronik eşlayardan da patlama gibi bir durum olur mu ya böyle ya da benzeri bir şey yaşayan

Bizimkinden de arada tık sesi gelir ama rutin uzun bir aralıkta.. Tahtaya parmak eklemiyle vurur gibi bir ses..

Duvara çok yakın olmasın, bide mutfak çok sıcak olmasın
mutfak salon bir canım camlar falan açık bütün gece açıktı tık sesi gibi değil daha çok bir yerden hava kaşıyor gibi sesti

bizimkide hotpoint arada kendi kendine ve geceleride garip garip sesler çıkarıyor..ilk önce anlamadık nerden geldiğini, bi tırstım kii sonra alıştık tabe arada gene homurduyor fln kendince bi trip mi yapıyor nedir farkına varalım diye tabe son yüzyılın icadı bunlar akıllı sanırım takılma boşver biz gülüp geçiyoruz hatta farkına bile varmaz olduk dahada patlamış değil..sanırım dondurucudan geliyor o ses

şu an inan o kadar rahatladım ki anlatılmaz canım

Arkadaşımın vestel marka buz dolabı vardı sanki içinde inek böğürüyor gibi sesler çıkarıyordu :) Genelde bu tip sesleri çoğu dolap çıkarıyor, tabi özellikle geceleri sessizlikte dahada korkutucu oluyor bu sesler.Ben bosch marka kullanıyorum benimki de geceleri tıkırdıyordu servisi aradım buz kırıyormuş.Normal bu sesler alışmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…