• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dolaplarim kuflenmis

sinderella1985

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
70
14
3
Kizlar mrb buraya yeni uye oldum icinden cikamadigim bir sorunum var cok caresizim yardimci olursaniz sevinirim.yatak odasi dolaplarimin ici ve mutfak dolaplarim kuflenmis kuf ve rutubetten dolayi cok minicik bocekler olusmus dikkatlu bakilinca goruluyor ilk bu bocekleri hurcumun icindegordum sonra evi inceleInce megerse her yerde varmis bir haftadir temizlik yapiyorum cok yiprandim psikolojikmen lutfen sizdede bole bisey oldumu hic ne yapmam lazim bilmuyorum....

Ben yaşamadım ama yaşamış olsam heryere ölümüne domestos basardım. Çünkü arkasında yok ettiği mantar bakteri ve küf çeşitleri yazıyor. Büyük ihtimalle etkili olur.

Kizlar mrb buraya yeni uye oldum icinden cikamadigim bir sorunum var cok caresizim yardimci olursaniz sevinirim.yatak odasi dolaplarimin ici ve mutfak dolaplarim kuflenmis kuf ve rutubetten dolayi cok minicik bocekler olusmus dikkatlu bakilinca goruluyor ilk bu bocekleri hurcumun icindegordum sonra evi inceleInce megerse her yerde varmis bir haftadir temizlik yapiyorum cok yiprandim psikolojikmen lutfen sizdede bole bisey oldumu hic ne yapmam lazim bilmuyorum....

Benim evde terleme problemi vardı.Yatak odası duvarımın bir köşesi küftü küçük sinekler oluşuyordu ilaç sıkıyordum üstlerine. İzolasyonu kötüymüş. Bir de kuzey cephe olmasından. Yepyeni ev 2 senede eski görünmeye başlamıştı.
Çamaşır suyuyla silip sık sık havalandırdım. Ama karartı yine kalıyordu.
Eşimle gidip bauhaustan küf önleyici boya aldık. En az iki kat sürüp üstüne boya yapabiliyorsun.
Şimdi de apartmanca dışarıdan izolasyon yaptırmaya karar verdik. İnşallah sorun kalkar.

Benim de başıma geldi. Camsille her yeri sildim birkaç kere, sonra sirke ile sildim. En son da ince ten çorapları kestim, içine kedi kumu doldurup ağızlarını bağladım ve dolapların duvarların kıyısına köşesine koydum. Kedi kumu nem çektiği için çok işe yarıyor. Bir daha da küflenmedi. Aşağıda da kumların resmi var.

Eklentiler

• IMAG1986.webp
    IMAG1986.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 239
Son düzenleme:
Mutfak dolaplarimin icini tum bosalttim sildim sirkeyle dolaplarin kapaklarini acikbiraktim gene de gordum boceklerdentelefon isigini acinca telefonu yan tutunca hareket ettiklerini gorebiluyorum bu nokta minicik bocegin cok sinir bozucu bisey o kadar da temizim titizim genede beni buldu.belki oncedende vardi bilmuyorum dikkatimi cekmemisdi onceden bocegin adini bilmiyorum bazi yerderde ev tozu bocegi yatiyor ama benim dusuncem rutubetten olusan bocek. Kizlar evinde dolaplarda kuf olusan varsa bakabilirmi acabavarmi sizlerdede diye offf offf insallah attlatirim

Kira ise taşın bence

çamaşır suyula silin dolapları mutfaktakileri makinada bol sirke çamaşır suyuyla yıkayın.

Giysi dolabındakileride çıkarton balkona yıkanıo ütülenince yerleştirin

Acaba güve dedikleri böceklerden mi , eğer onlardansa naftalin en iyi çözümdür

Sevda sinemalarda.. kira degil canim kendi evimiz eski yapi oyuzden olusuyor heralde nemden ..zaten direk bakinca gorulmuyor isikla belli oluyor isigi yandan tutunca hareket ettiklerini gorebiliyorum cok takiyorum kafama ya ilk gordum zaten temizlige basladim bir hafta mutfakta yemek yapamadim cunku surekli inceleyince goruyordum disardan ye ye bir yere kadar herzeman olmuyor off ya sadece bir odada olsa gene iyi inceleyince goruluyor esimde cok vurdum duymaz gormemezlikden gel diyor offya ben onun kadar rahat olamuyorum malesef

Back
X