- 5 Şubat 2012
- 3.938
- 2.524
-
- Konu Sahibi mutlulukbenihicbirakma
Merhaba benim kurtarıcım bu tarz dolaplarKimsenin dolabi ya da dolap hakkinda bi fikri yokmu ya koskoca KK de
dolabınızın derinliğini merak ettimEki Görüntüle 1427569 Eki Görüntüle 1427580
Rengi koyu çıkmış spotlar yüzünden ama beyazdansa krem daha kullanışlı gibi geliyor bana
Hayırlı olsun inşallah istediğiniz gibi olur
67 Cmdolabınızın derinliğini merak ettim
Eki Görüntüle 1427569 Eki Görüntüle 1427580
Rengi koyu çıkmış spotlar yüzünden ama beyazdansa krem daha kullanışlı gibi geliyor bana
Hayırlı olsun inşallah istediğiniz gibi olur
Ay benimde aynı derdim var ve benimde küçük bir
odam orası çocuk odası olacak oraya yapsammı diyorum
Güle güle kullanın gerçekten ev derli toplu oluyorgayet güzelmis güle güle kullanin bizde sonunda anlastik bgn bi mobilyaciyla bende krem renk istedim dediginiz gibi sürgülüyü mobilyacida önermedi çizim ayni sizinkine benziyor sadece benimki biraz daha kücügü olcak galiba resmi gorunce ilk aklima cizim geldi insallah guzel bisey cikar sizinkinin enide genismis 67cm bizim 60cm olcak yani ideal dedi mobilyaci tamam dedik odamizda cok gejis degil ama ne kadar genis o kadar iyi yani suan acaba 65cm mi yaptirsak dedim kendi kendime esim gelince bi soyliyim
bence hic durmadan yaptirin benimki henuz yapilip gelmedi ama simdiden huzuru coktu ustume cunku artik neyi nereye sıkıstırsam diye sinir oluyordum dolapsiz ev cok zor oluyo ya temizligi ayri dert esyasi ayri dert benimde cocuk odasi olcak yere olcak kismetse dolap
Bitince resmini atarsın burayadatamam canim cok saol insallah benimkide güzel bisey cikar