Polar swit çok giydim severek giydim. çoook kullanışlı, sıcak tutuyorr. ve eskimiyoorr.. 1,5TL.
manto uzun epeyce, 40-42 bedene olur. bol giyenler için 38 bedene de olur Ben 38 bedenken almıştım. uzun diye kısa olanlar daha tercihim olduğundan bir iki kullandım. ama epey dolapta kaldığından üst kısmı biraz eski gibi duruyor, yepisyeni durmuyor yani:) belkide biraz hafifçe silinse daha iyi durur. şimdi eski giysileri satın deniyor ama epey eski giyside nasıl koyalım diyede düşündüm. kumaş kaşe. güveler nasiplenmiş arka alt kısmını biraz yemişler. arka kısımda yırtmacı var. cepler ve astarlı. 20TL. dan.
mng tekstil ayakkabı . arka bilekleri dolapta oncasıyla durunca öyle olmuş, giyince düzelir. yırtık cizik yok. kullanıldı. 3,5TL.
Süet ayakkabılar koyu lacivert 37 numara temiz kullanım. 20TL.
Süet çanta süeti çookk güzel eski kalite süett tam süet deriz ya ondan. zincir kısmı sarı olduğundan biraz bazı yerlerinde karartı var. hem zincirle hemde zincirsiz kullanım.Süet çantanın içi 3 bölmeli ve iç fermeuarıda var.şıklık. 25TL.
İnci Ayakkabı 45TL. büyük geldiğinden giyemedim. Zaten 38 giyiyorum ama çok beğendim kalıbı dar olurda gelirse diye almıştım. Bu renge ve bir çok renge uygun çanta, 25TL. çantanın arkası gri tek renkli. Bali bliss parfüm 14TL., Miami Parti 8TL. perceive parfüm 18TL., purbalance 16TL. fire me up parfüm 10TL: Elle bej rengi ayakkabı 38 numara ama dar 38. sıktı,giymedim yeni. 28TL.
Kırmızı pantolon 38-40 beden 10TL. Kadife gömlek, düğmeleri açık olduğunda ceket havasında ve kadifesi güzel, güderi havasında. Az kullandım e temiz kullandım. 8TL.
Kilo alıpta giyememiş olduğum canım giysileride aldığımın çok daha alt fiyatına satıyorum alan güle güle giysin. Zayıflamam güç başkasında değerlensin dimi...
10-15 dakikada bir giriş yapmam isteniyor kayıda alsam, tekrar yazabiliyor muyuz bilemiyorum?? güncelleme serbest mi acaba? bir çok ürünü beraber fotoğraflayınca hepsi aklımda kalmıyor, küçük tekli farlar bir kaçını bir iki kullandım. 20KRŞ. beyaz büyük pudra farda olur 4TL., daha koyu renkli taş pudra 7TL., pembe allık 12TL., 4 lü far 9TL. bunları kullanmadım. rujları bir iki kez kullandım. kalpli olan 3TL. 6,5TL. indirimde almıştım. fuşya pembemsi olan 5TL. 11Tl. almıştım. Kırmızı olanı 1,5TL. Yeşil jel far çok güzel bir şey anında sürüş ve değişik bir güzellik. büyük boy 7TL., Açık mavi toz far 5TL., üçlü krem far 4TL., kullanmadım. İkili cımbız kullanılmadı 5,5TL. siklemen rengi likit ruj diğer tarafı parlatıcı olanı bir kez rujunu kullandım.8TL. koyu şeftali koyu pembemsi yanar döner bir renk her ikisinden rengi alıyor 3,5 TL. Kalemler 3TL. eye linerler açılıpkapananlar 5TL. çoğupırıltılı. epey kullandığım kalemler, bir kaç kez kullanmış olduğum kalemler 50KRŞ. 70KRŞ.
Fondotenler kaşmir olan 10TL. diğerleri 6TL. lancome yazan tekli ruj 5TL. toz pudra 5TL.
Rimellerin hepsinin ayrı fırça özelliği, renki derken bir sürü almışım. bir tarafı taraklı düzeltici mavi kapağı olan 6TL. sarılı olan lacivert fırçası fön fırçası gibi 8TL. siyah rimel8TL.. bir tarafı lame(altın sarılı) eyeliner diğer tarafı rimel 9TL. şu sıralar çok makyaj yapmıyoruumm fazlaca durmasınlar, rimelleri kullanmadım Triko bluzlar 8TL. kilo alıp kullanamadıklarımdan koyu kırmızılı açık vijne rengimsi olanın düğmeleri açılıyor hem bluz hem yelek olarak kullanışlı.