dolap bekleyenlerim : ayakkabı, eşarp, kıyafet...

pintose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
634
307
merhabar. dolapta boş boş bekleyip kalabalık yapan çoğu şeylerin bir kısmını buraya yükleyebildim. fiyatlarını makul tutup evimi boşaltmak istiyorum. ilgilenenler özelden özellik vs. sorabilir. ayakkabılar genelde 36-38 arası, kıyafetler 36-38-40 bedene uygundur. esarplar ise ne teklif edilirse olabilir.aralarında hiç kullanılmamış da var. ayrıca buraya yükleyemediğim başka kıyafetler, çantalar, şallar vb. cıkabilir. ihtiyacı olanlar ulasabilir. teşekkurler.
fiyatlar 5-10 tl cogunluktadir. cok yeni sifir diyebilecegim marka ayakkabilar 20-30 tl arasidir. kalan diger ayakkabilar da 5-10 tl dir

Son düzenleme:
1. lacivert suet.bantli platform ayakkabi. sadece iki kez giyildi. deichman in ayakkabisi sapasaglam ve yepyeni. 37 numara

3. kahve cok sık ve iki sekilde kullanabileceginiz kislik bot. 37 numara ve bir iki kez ancak giyebildim. topukluyu sevenler kacirmasin en ufak bir yipranma ya da sorunu yok

4. siyah babet. bir ki evde giymeyi denedim ancak kucuk geldi. ustunde 37 yaziyor diye aceleyle almistim 36 numaraya uyar. altlari tertemiz disarda hic giyemedim. fiyatlar cok makul olacak. su an yazmama sebebim henuz belirlememis olmam. anlasilip orta yol bulunur maksat evim bosalsin

8. 37 numara siyah yazlik topuklu ayakkabi. onu acik. fakat 37 numara diye almis olmama ragmen kalibi buyuk biraz. bir yaz giyildi o kadar, ayagima buyuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…