• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolandırıldık mı?

Bugs bunny

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
6
-13
6
32
Merhaba babam evin çatısını yaptırmak için bir ustayla anlaşıyor. Toplam iş ücreti 22.000 tl. 12 bin lira kapora veriyor. Adam da babama sözleşme veriyor, aldığına dair. Ama sözleşmeye baktın. 12 bin apora 06.06.2020 tarihinde alınacak olup geri kalanı işi bitiminde tahsil edilecektir yazmış. Ama babam parayı vermiş. 12 bin alınmıştır yazmaması muallak ifade bırakması beni şüpheye düşürdü. Adam şu an çatıyıda yapmıyor. Hukuki hakkımız nelerdir? Yardımcı olabilecek hukuk mezunu biri varsa çok sevinirim. Teşekkür ederim

Merhaba babam evin çatısını yaptırmak için bir ustayla anlaşıyor. Toplam iş ücreti 22.000 tl. 12 bin lira kapora veriyor. Adam da babama sözleşme veriyor, aldığına dair. Ama sözleşmeye baktın. 12 bin apora 06.06.2020 tarihinde alınacak olup geri kalanı işi bitiminde tahsil edilecektir yazmış. Ama babam parayı vermiş. 12 bin alınmıştır yazmaması muallak ifade bırakması beni şüpheye düşürdü. Adam şu an çatıyıda yapmıyor. Hukuki hakkımız nelerdir? Yardımcı olabilecek hukuk mezunu biri varsa çok sevinirim. Teşekkür ederim
Sözleşmede işin geneli yazılıyor ama 12 bin lira elden aldım diye bir yazı alabilirdi babaniz almadıysa alsın. Tarih de atılsın. Yalnız yazıyı bizzat usta yazmalı su tarihte bu kişiden tamirat işi için 12 bin tl nakden alınmıştır diye. Oldu ki adam bu şekilde yazı vermek istemedi diyelim babanız parayı verirken şahidi var mı

Back