• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Dolandırıcıyı buldum

Pamukkuzum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
7
2
1
45
Arkadaşlar beni dolandıran kadın @elisacaglametel gibi bi ismi var esenyurtta ikamet ediyor acık adresine ulaştım birde ben dolandırmısım onu öyle söylüyor belki sizi dolandıranda budur kimsenin günahını almym ama burda Fink atıyo kendisi kocasının adı mehmet kendi adı çağla acık adresine ulaştım simdilik takıl ama içerde yattgn günleride görücem inşallah allah nasip etmesin sana o ana kucağını kullanmayı insallah

İlk basta insan gibi konuşmayı öğren !! Bu kadar yüzsüzlük olamaz hayatımda ilk defa karşılaştım ben senin gibi biriyle sen bana parasını göndersen ben niye dolandırdın diyim allah belanı versin seninde o iş birlikçi kocanında Mune Mune Kazen Kazen ilgilenin lütfen

Arkadaşlar beni dolandıran kadın @elisacaglametel gibi bi ismi var esenyurtta ikamet ediyor acık adresine ulaştım birde ben dolandırmısım onu öyle söylüyor belki sizi dolandıranda budur kimsenin günahını almym ama burda Fink atıyo kendisi kocasının adı mehmet kendi adı çağla acık adresine ulaştım simdilik takıl ama içerde yattgn günleride görücem inşallah allah nasip etmesin sana o ana kucağını kullanmayı insallah

bu üye yalan söylüyor....

Back