• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dolandırıcılık

kkk kkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2022
1
-1
1
34
Merhaba buraya yazıyorum ki başka insanlarda mağdur olmasın .. kişisi bizi dolandırdı şimdi diyceksınız nasıl dolandırılıyorsunuz ya mal mısınız çünkü bende hep ole derdim bir insan nasıl başkasına güvenir derdim ama oluyormus işte basiret bağlanması deyin ne derseniz deyin.konu öyle karısık ki buraya yazarsam işin içinden çıkamam o yüzden uzatmıyorum sadece ... ismi var elimizde savcılıkta soruşturma başlatıldı zaten lütfen dikkatli olun 420.000 TL miz bir çırpıda elimizden gitti sizde böyle bir mağduriyet yaşamayın yaşayanlar varsa bu şahısla alakalı lütfen burdan ıletısıme geçsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun.
Nasıl dolandırıldınız ? Senetle mi , çekle mi ? Adam imzanızı mı taklit etti ?

Yüzlerce vardır caanım ülkemizde. Ne iş yaptığını da söylemeniz lazım.

Merhaba buraya yazıyorum ki başka insanlarda mağdur olmasın .. kişisi bizi dolandırdı şimdi diyceksınız nasıl dolandırılıyorsunuz ya mal mısınız çünkü bende hep ole derdim bir insan nasıl başkasına güvenir derdim ama oluyormus işte basiret bağlanması deyin ne derseniz deyin.konu öyle karısık ki buraya yazarsam işin içinden çıkamam o yüzden uzatmıyorum sadece ... ismi var elimizde savcılıkta soruşturma başlatıldı zaten lütfen dikkatli olun 420.000 TL miz bir çırpıda elimizden gitti sizde böyle bir mağduriyet yaşamayın yaşayanlar varsa bu şahısla alakalı lütfen burdan ıletısıme geçsin
Dolandırıcı ismini de yalan der kimbilir asıl ismi ne

Tam dikkat edecegimiz hususu aciklamamissiniz..!
420.000 tl de az para degil nasil oldu bu :işsiz:

Bir insanı öylece adını yazarak suçlayamazsiniz. Kanıtınız varsa ilgili yerlere müracaat edersiniz gerekeni yetkililer yaparlar.

Back