Selenofil ❤ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Selenofil #1 Kadın babasının maaşını almaya devam etsin diye sahte boşanma yapıp aynı evde yaşayan çiftler varya onları nereye şikayet edebiliriz? Biliyorsunuz kul hakkı resmen devleti dolandiriyolar bu sayede 25 senedir bunu yapıyorlarmış ev araba çok rahatlıkla aldılar göz yummak istemiyorum
Kadın babasının maaşını almaya devam etsin diye sahte boşanma yapıp aynı evde yaşayan çiftler varya onları nereye şikayet edebiliriz? Biliyorsunuz kul hakkı resmen devleti dolandiriyolar bu sayede 25 senedir bunu yapıyorlarmış ev araba çok rahatlıkla aldılar göz yummak istemiyorum
mlkgllrl Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Selenofil #2 Hazal .!.: Kadın babasının maaşını almaya devam etsin diye sahte boşanma yapıp aynı evde yaşayan çiftler varya onları nereye şikayet edebiliriz? Biliyorsunuz kul hakkı resmen devleti dolandiriyolar bu sayede 25 senedir bunu yapıyorlarmış ev araba çok rahatlıkla aldılar göz yummak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Alaninda uzman tuttugunu koparan bir avukat taniyorum. Yalniz cok kisi basvurdugu icin ne yapar bilmiyorum.... Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2015
Hazal .!.: Kadın babasının maaşını almaya devam etsin diye sahte boşanma yapıp aynı evde yaşayan çiftler varya onları nereye şikayet edebiliriz? Biliyorsunuz kul hakkı resmen devleti dolandiriyolar bu sayede 25 senedir bunu yapıyorlarmış ev araba çok rahatlıkla aldılar göz yummak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Alaninda uzman tuttugunu koparan bir avukat taniyorum. Yalniz cok kisi basvurdugu icin ne yapar bilmiyorum....
goldberry Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Selenofil #3 Alo 183ten şikayetini yapabilirsin bütün bilgileri vermen lazım aradığında.
noktanoktam Ankara Avukat Kayıtlı Üye 18 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Selenofil #4 alo 183 ya da en yakın sosyal güvenlik kurumuna şikayet edebilirsiniz.
H E Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Selenofil #5 Alo 183 e şikayet et onlar gereğini yaparlar..