İyon yayıncılık tarafından dolandırıldım. Bir ingilizce dil paketi tanıtan bir adam gelmişti. Bana paketi tanıttı ve fiyatını söyledi kabul ettim beğenmezsem 14 gün içerisin de iptal ettirebileceğini söyledi ertesi gün aradığım numara da bana tekrar dönüş yapılacağı bildirildi fakat dönüş yapılmadı. İptal ettirmek istiyorum cayma hakkımı kullanacağım işe yarar mı ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dolandırıldım yardıma ihtiyacım var
- Konu Sahibi Tugcedmn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cayma hakkı dil kursu ingilizce tüketici hakları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.İyon yayıncılık tarafından dolandırıldım. Bir ingilizce dil paketi tanıtan bir adam gelmişti. Bana paketi tanıttı ve fiyatını söyledi kabul ettim beğenmezsem 14 gün içerisin de iptal ettirebileceğini söyledi ertesi gün aradığım numara da bana tekrar dönüş yapılacağı bildirildi fakat dönüş yapılmadı. İptal ettirmek istiyorum cayma hakkımı kullanacağım işe yarar mı ?
- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- 1
- 3.824
- 83
Tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.
Hayır ücreti ödemedim, evet internet sitesi var ama birçok kişiyi dolandırmışlar kurtulamam diye korkuyorumÜcretini ödediniz mi? Yayınevinin bir internet sitesi, şirket num filan yok mu? Araştırın öncelikle, gerçekten karaborsa değilse illa ki vardır.
Evet bende öyle düşünüyorum dilekçe falan yazdım umarım işe yarar teşekkürlerTüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.
- 3 Nisan 2014
- 36.113
- 147.219
- 798
Hayır ücreti ödemedim, evet internet sitesi var ama birçok kişiyi dolandırmışlar kurtulamam diye korkuyorum
ücreti ödemeden neyi iptal edeceksiniz ki zaten.
İnternet üzerinden bir ingilizce kursu ayda 90 lira 1 yıl geçerli bir sözleşme imzaladımNe imzaladın
Ücret ödemedin ama taksit sözleşmesi ya da sipariş formu mu imzaladın
İmzan yoksa sorun yok zaten
Ayda 90 lira ücreti var, ödemeden cayma hakkımı kullanacağım 14 gün süresi vafücreti ödemeden neyi iptal edeceksiniz ki zaten.
- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
Ben biliyorum bu yayıncılığı.
Bizim kampüste de stand açmışlardı.
Hatta bir arkadaşıma ücretsiz diye imzalayıp daha sonra nüshaya fiyat eklemişlerdi,daha sonra 14 gün cayma hakkını kullanmaması için bugün iptal edicez şugün iptal edicez diyerek oyaladılar daha sonra da icra davası açtılar. 2bin tvye yakın dolandırıldı arkadaşım. O da karşı dava açtı ama ne oldu bilmiyorum henüz. Hatta plus+lı birşeydi tam hatırlamıyorum.
Hatta bir arkadaşıma ücretsiz diye imzalayıp daha sonra nüshaya fiyat eklemişlerdi,daha sonra 14 gün cayma hakkını kullanmaması için bugün iptal edicez şugün iptal edicez diyerek oyaladılar daha sonra da icra davası açtılar. 2bin tvye yakın dolandırıldı arkadaşım. O da karşı dava açtı ama ne oldu bilmiyorum henüz. Hatta plus+lı birşeydi tam hatırlamıyorum.
- 3 Nisan 2014
- 36.113
- 147.219
- 798
İnternet üzerinden bir ingilizce kursu ayda 90 lira 1 yıl geçerli bir sözleşme imzaladım
Ayda 90 lira ücreti var, ödemeden cayma hakkımı kullanacağım 14 gün süresi vaf
heh şimdi oldu ben kitap seti sanmıştım.
ft kestiler mi peki?
sözleşmeyle birşey yapamazlar merak etmeyin. hizmeti almayın.
- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
Sözleşmeye imza attırmışlar benim arkadaşıma.heh şimdi oldu ben kitap seti sanmıştım.
ft kestiler mi peki?
sözleşmeyle birşey yapamazlar merak etmeyin. hizmeti almayın.
Daha sonra fiyat eklemişler.
Üyeliğini de aktive ettirmişler,şuan birbirlerine karşı dava açtılar ordan biliyorum.
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
Napıyosun kuzum konu sahibinin yüreğine inecek az sonra ha ha haBen biliyorum bu yayıncılığı.
- 3 Nisan 2014
- 36.113
- 147.219
- 798
Sözleşmeye imza attırmışlar benim arkadaşıma.
Daha sonra fiyat eklemişler.
Üyeliğini de aktive ettirmişler,şuan birbirlerine karşı dava açtılar ordan biliyorum.
noterden ihtar çeksin.
tüketici mahk başvursun.
ben memnun kalmadığım hizmetin parasını geri aldım.:) tüketici mahkemesiyle. sözleşme falan çok mühim değil yani.
- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
Kuzum çok mühim değil elbette konu sahibi para vermemiş.noterden ihtar çeksin.
tüketici mahk başvursun.
ben memnun kalmadığım hizmetin parasını geri aldım.:) tüketici mahkemesiyle. sözleşme falan çok mühim değil yani.
Bu yayıncılık herkese hemen icra davası açıyor,arkadaşımın başına geldi.
Para değil mesela,icralık olmak o kredi notunu falanda erkiliyordur sanırım.
- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
gerçekler acıdır ceycey'im inşallah hanımefendininki öyle olmaz. 14 gün içinde ihtarnameyi yollayıp iptal ettiğini yazmalı.Napıyosun kuzum konu sahibinin yüreğine inecek az sonra ha ha ha
- 30 Eylül 2018
- 1.401
- 1.782
- 63
- 29