Cilt Bakımı Ürünleri Dolabinizda mutlaka bulundurdugunuz, asla vazgecemediginiz bakim ürünleri hangileri?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

parola

...
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
830
5
Bazen denemek icin alipta kullanmadigimiz o kadar cok kozmetik var ki. Bunlarin yani sira kullanipta memnun kaldigimiz ve tekrar tekrar aldigimiz, vazgecemedigimiz bakim ürünleri de az da olsa oluyor. Bazen hic ummadigimiz ucuz ürünler o kadar iyi geliyorki, neden pahali seylere para vermisim diyoruz. Bazen markasinin hakkini veriyor diyoruz. Bunlari burada paylasmaya ne dersiniz?
Benim sürekli aldigim ürünler yüz temizlemek icin hakiki gülsuyu, niveanin vücut peelingi, zeytinyagli/defneli sabun, dogal peeling icin misirunu ve kil, alverde mineral pudra. Sürekli kullanmasam da clinique'in fondoteni.
Sürekli kullandigim dus jeli ve sampuanlarda ise istikrar saglayamadim, ara ara degistiriyorum. Epilatör olarak ise suan philipsten memnunum. Simdilik aklima gelenler bunlar.. :KK12:

yüz kremlerinin cilde iyi gelmesi sans isi gibi, ben cok krem denedim ama henüz yüzde yüz vazgecemedigim bir krem bulamadim, belki de cildim hassas oldugundandir

Hayret kimse birsey yazmamis...Sizinle bütünlesmis, baskalarina fikir olabilecek bir ürün var mi? Clinique in makyaj ürünlerini mesela hic tereddütsüz tavsiye ederim..

X