Dolabımı boşaltıyorum... Tunik, elbise, ayakkabı, bluz....

EvcilKus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
38
3
48
Hanımlar merhaba..
daha önceden de bu kıyafetleri satmaya niyetlenmiş fakat oğlumun hastalanması üzerine kimseyi madur etmemek için vazgeçmiştim. Şimdi tekrar niyetlendim çünkü dolabıma sığmıyor artık.

Not: buradan mesaj yazmak hakkım olmadığı için direk mail atmanızı rica ediyorum.
mail:

elbise ve tuniklerden başlayalım...
LCW elbise L beden 15 tl bir yada iki kez giyildi
tunik 10 tl
batik elbise 38 beden 20 tl,
36 beden elbise 8 tl
36-38 beden elbise 15 tl
Zernişan önü kısa arkası uzun sadece bir kez oğlumun mevlüdünde giyildi. 30 tl.
hiç giyilmedi etiketi üzerinde 20 tl L beden

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç giyilmedi L beden ama biraz dar kalıplı. 25 TL.
BİR İKİ KEZ GİYDİM. M beden 15 tl
bir kez giydim 40 beden yakası incili 20 tl
kolsuz 36 beden elbise 15 tl
kırmızı trenç 38 beden 15 tl
LCW 40 BEDEN 20 TL
38 BENDEN 10 TL

canm siyah bir elbisemi tunikmi varya zernisan yaziyo o tam olark ne bedeni kac pantolon ustine olurmu cok hosuma gitti son fiyatmi

evet canım tunik. ben pantolon üstü kullandım 44 beden. fiyat son çünkü 60 yada 70 liraya almıştım. kemerle hoş duruyor.

evet canım tunik. ben pantolon üstü kullandım 44 beden. fiyat son çünkü 60 yada 70 liraya almıştım. kemerle hoş duruyor.
Canm cok hosuma gitti ama ben 40 bedenm ama bazen bedn degisiyo kac kilosn boyun kac bide en alttaki kahverengi olanin koku ges kolmu oda cok hos o kac beden yazlik mi

fakir kol yazlık değil canım baharlık. siyah elbiseyi 70 kiloyken giymiştim ama emzirdiğim dönemdi memeler sığsın diye bi beden büyük almış oldum mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…