astronot tulumların biri kanz 6 aylık diğerı 1 yaşa kadar. kışın çok iyi oluyor. eldiveni ve patiğide var. kanguruyuda toplasanız 10 kere kullanmamışımdır. ihtiyacı olan irtibata geçerse çok cüzi fiyatlara vereceğim.istanbul içi elden teslim alabilirsiniz. il dışı ise uygun kargo ile gönderirim.
tamam arkadaşım alayımben onları. fakat nasıl ulaşırız size.
baya uzagız ben esenlerdeyim. kücük bebeğimle oraya almaya gelemem kimerhaba
dün yazdığınızı görmemişim kusura bakmayın. ben büyükçekmecedeyim. size nasıl uygun olur?
baya uzagız ben esenlerdeyim. kücük bebeğimle oraya almaya gelemem ki( bana yaklaşık bir belki bir bucuk saatlik uzakta.sizin bi fikriniz varmı?
biliyorum esenler epey uzakta ben bir eşimle görüşeyim o istanbul içine gidiyor hatta dün sabah oralardaydı ama mesajı ben akşam gördüm geç oldu. henüz gelmedi gelsin sorar sizi bilgilendiririm. olmadı haftasonu o taraflara geliriz gezmeye buluşuruz.
Tulumları aldım. Teşekkür ederim ama küçük bir yanlışlık oldu herhalde çünkü "merhaba kanguruya da 10 tl diyorum. hepsi 60 ediyor. elden teslim alabilirsen daha iyi olur. kargo ödemezsin. orta bir yer bulabiliriz.çok uyguna vermeye çalışıyorum. sadece birini 60 tlye alabiliyorsun sıfırını.inşallah bu fiyat işini görür." ilanınızda kanguruyla diyordunuz da kanguru yok
Çok önemli değil de bilginiz olsun. İyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?